A világ 8 legveszélyesebb étele: akár halálosak is lehetnek, mégsem mondanak le róluk az emberek

Hónapokon át érlelt cápahús, lárvák által megpuhított sajt is szerepel a legkülönösebb veszélyes ételek sorában.

Veszélyes ételek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ételek helyes tárolása és gondos elkészítése kulcsfontosságú az élelmiszerbiztonság szempontjából. A leghétköznapibb táplálék is komoly kellemetlenségeket tud okozni, ha elszaporodnak benne a kórokozók. 

Akadnak azonban olyan fogások, amelyek különösen veszélyesek, rendkívüli odafigyelésre van szükség ahhoz, hogy egészségkárosodás nélkül fogyaszthassák őket a kalandvágyók. 

Veszélyes ételek

Rohasztott cápahús, fulladás kockázatával járó polipkarok - a világ egyes pontjain nekünk meglehetősen furcsának tűnő fogásokat is fogyasztanak a helyiek és a bevállalósabb turisták. Ám nem csak a különlegesebb ételek lehetnek veszélyesek.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(A kiemelt képen fermentált cápahús látható. Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük