A 2000-es évek tinisztárjának durván eltorzult az arca: reagált a plasztikavádakra Zac Efron

Zac Efron elárulta, miért változtak meg az arcvonásai.

zac-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A lehetetlenül kék szemű Zac Efron volt a 2000-es évek egyik legimádottabb tinisztárja, kamaszlányok milliói voltak szerelmesek belé világszerte. 

A fiatalon cuki, felnőttként sármos színész olyan filmeknek köszönheti a hírnevet, mint a Szerelmes hangjegyek 1-2-3., a Megint 17 vagy a Charlie St. Cloud halála és élete. 

Zac Efron plasztikáztatott?

A most 34 éves Zac Efronról 2021-ben elterjedt az interneten a pletyka, hogy plasztikáztatott, arcvonásai ugyanis egyik napról a másikra drasztikusan megváltoztak. Különösen az álla néz ki másképpen, mint korábban, valahogy markánsabbnak tűnik. 

Zac Efron 2022-ben és 2014-ben.
Zac Efron 2022-ben és 2014-ben.
Fotó: Getty Images/Bettmann

A színészt nem igazán érdekelte a dolog addig, míg édesanyja fel nem hívta és meg nem kérdezte tőle, igaz-e, hogy kés alá feküdt. Neki már akkor elmondta az igazságot, a világnak azonban 2022-ig várnia kellett a sztorira. 

Zac Efron került az októberi Men’s Health magazin címlapjára, így készült vele egy nagyinterjú, amelyben megkérdezték tőle, mi a helyzet az állítólagos plasztikával. A színész elmesélte, egy szó sem igaz belőle, az arca más okból változott meg. 

Néhány évvel ezelőtt ausztráliai otthonában tartott pihenőt, amikor egyik este futva indult el egyik szobából a másikba, közben pedig megcsúszott egy szennyes zoknin. Pechjére hatalmasat esett, ráadásul fejjel rázuhant egy gránit szökőkútra. Egy pillanatra még el is ájult. 

Amikor felébredt, azt érezte, az állkapcsa kétoldalt csak lóg, nem tudta rendesen mozgatni a száját, orvost kellett hívnia. Később kiderült, eltört az állkapocscsontja, valamint a rágóizmai is megsérültek. A balesetből felépült ugyan, de az állkapcsa a történtek miatt már nem olyan, mint eredetileg volt. 

Zac Efront nem igazán érdekli, hogy megváltozott a külseje, hozzátette, ha ezen agyalna, nem menne neki a színészet. 

- Ha érdekelne, mit gondolnak rólam más emberek, vagy az, mit gondolnak, mit csinálok, határozottan nem menne ez a munka - mondta a lapnak a sztár, aki jelenleg a Három férfi és egy baby remake-jén dolgozik. 

Akciósztárok és párjaik

Képes összeállításunkban megnézheted, kit szeret Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham vagy éppen Arnold Schwarzenegger.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/Rich Polks

Ezt is szeretjük