Ő Vin Diesel élete szerelme: a gyönyörű Palomával 14 éve elválaszthatatlanok

Képes összeállításunkban megnézheted, kik rabolták el a legnépszerűbb akciósztárok szívét.

vin-diesel-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak színészek, akik többféle szerepben megcsillogtatják tehetségüket, és szinte lehetetlen őket beskatulyázni, mások inkább egyféle műfajban gyártják sorra az újabbnál újabb filmeket. Az elmúlt évtizedekben több színész került a legnagyobb akciósztárok közé, köztük van Vin Diesel, aki elsősorban a Halálos iramban filmsorozattal vált világsztárrá.

Akciósztárok párjai

Vin Diesel sosem rajongott a hollywoodi románcokért, 2006-ban a Towleroad.com-nak adott interjújában elmondta, inkább Európában kereste a szerelmet, ahol kevesebben ismerték fel. 2007-ben sodorta össze az élet Paloma Jiménez modellel, akiről még azt sem árulta el, hogyan, milyen módon ismerkedtek meg. Ez egy nagyon szimpatikus húzás tőle, hogy az életük legemlékezetesebb és legintimebb pillanatait megtartják saját maguknak. Még arról sem nyilatkoztak soha, hogy házasok, vagy csak élettársi kapcsolatban élnek.

2008-ban született meg első gyermekük, Hania, azóta még két gyerkőcöt vállaltak, Vincent 2010-ben, Pauline 2015-ben született. A legkisebbet Paul Walkerről keresztelték el. Köztudott, hogy Diesel és Walker úgy szerették egymást, akár a testvérek.

Képes összeállításunkban megnézheted, kit szeret Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham vagy éppen Arnold Schwarzenegger.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük