Zac Efron barátnőjét fürdőruhában kapták le - Nem csoda, hogy az egykori pincérnő teljesen elcsavarta a fejét
Zac Efron és kedvese, Vanessa Sydney-ben töltöttek el egy romantikus tengerparti randevút.

zac-efron
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ugyan 2020 novemberében szárnya keltek olyan híresztelések, miszerint Zac Efron és barátnője mesébe illő románca kérészéletűnek bizonyult, a pletykák szemmel láthatóan hamisak voltak. Friss fotóik alapján a filmcsillag nem is lehetne szerelmesebb párjába.

A 33 éves színész 2020 júniusában egy étterem pincérnőjeként ismerte meg kedvesét, Vanessát, aki első látásra levette a lábáról. Kapcsolatuk azóta szélsebesen halad előre, pár hónap után Efron maga mögött hagyta hollywoodi életét, és a nő hazájában, Ausztráliában vásárolt magának egy ingatlant.

Zac Efron barátnője fürdőruhában

A lesifotósok legutóbb egy tengerparti randevú közben kapták lencsevégre a párost, akik meghitten turbékoltak a Byron Bay elnevezésű üdülőhely egyik strandján. Vanessa egy irtó szexi, fekete, kivágott fürdőruhát viselt, amelyben látszott, milyen tökéletes az alakja. A poszt jobb oldalán található nyílra kattintva még több képet láthatsz róla.

Az ausztrál szépség egyébként már felmondta felszolgálói állását, és a divatvilágban bontogatja a szárnyait. A paparazzifelvételeket és az Instagram-oldalát elnézve, minden esélye megvan arra, hogy meghódítsa a magazinok címlapját. Párductestével könnyedén el tudjuk képzelni bikinimodellként.

Nem csak idomaival nyűgözte le a filmcsillagot, derűs személyiségével és kedvességével hálózta be igazán. Valamint igazi nemes léleknek is bizonyult. Például többen látták korábban, amint az utcán gondolkodás nélkül egy postás segítségére sietett, amikor az véletlenül elejtette a csomagjait az utcán, számolt be az esetről a Daily Mailnek egy arra járó szemtanú.

Sofia Vergara bikinis fotói

Sofia Vergara a Modern család című sorozattal vált világszerte népszerűvé, Gloria szerepét 2009-ben kapta meg, és 2020-ig játszotta a karaktert, így nem csoda, hogy a legtöbben a szituációs komédiával azonosítják a nevét. Karrierjét nem a filmiparban kezdte, képes összeállításunkban megnézheted a legdögösebb fotóit, melyeket még modellként készítettek róla.

Ezt is szeretjük