Felismered Zac Efront a friss fotóján? Még a nagy rajongóknak sem ment elsőre

Zac Efron friss fotóin nem a megszokott, jólfésült külsővel szerepel.

zac-efron-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Zac Efron friss fotói alapos fejtörést okoztak a rajongóknak, alig tudták megállapítani, hogy a kedvencük szerepel rajtuk. Nem csoda, hogy sokan nem ismerték fel, átalakult egy szerep kedvéért.

A 35 éves színész igent mondott A vaskarom című életrajzi filmre, amely a Von Erich pankrátordinasztia életét dolgozza fel. 

Zac Efron A vaskarom című filmben

A Texasból származó család nagy hatással volt a sportra a '60-as években, Efron Kevin Von Erich világbajnok pankrátort alakítja az alkotásban, akinek külseje igencsak eltér a High School Musical egykori üdvöskéjének megjelenésétől. 

A forgatásról kiszivárgott első képeken már azt láthatjuk, Zac Efron hogyan lényegült át a szerepre: a hihetetlen izomzat nem idegen tőle, hiszen elképesztő fizikumát már több filmben, például a Baywatchban is megmutatta.

A hajviselet már inkább szokatlan: míg a hírességet általában rövidre vágott, hátrafésült hajjal szoktuk látni, a karakterhez torzonborz, félhosszú frizurára váltott, amitől teljesen más lett a külseje. Könnyen lehet, ha így meglátnánk az utcán, elsétálnánk mellette.

Patrick Dempsey új haja

Patrick Dempsey, A Grace klinika népszerű színésze új külsőre váltott, amivel sokakat meglepett.

Ezt is szeretjük