Katie Holmesra alig ismertünk rá friss fotóján: meglepő külsővel jelent meg a New York-i divathéten
Katie Holmes is ott volt a 2022-es New York-i divathéten.

katie-holmes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeptember 9-e és 14-e között tartották meg a New York-i divathetet, amelyen a sztárvilág krémje is képviseltette magát.

Katie Holmes vérbeli divatrajongóként jelen volt több bemutatón, az utolsó napon Tom Ford legújabb kollekcióját tekintette meg.

Katie Holmes a 2022-es New York-i divathéten

Bár a divathét első számú sztárjai a tervezők és legújabb kollekcióik, ettől függetlenül a világsztárok is belebújnak extrémebb szerelésekbe, hogy ezzel kifejezzék önmagukat és a stílusukat. Katie Holmes a divathét zárónapján egy különleges fekete ruhában jelent meg, emellett frufrut is vágatott magának. Hirtelen rá sem ismertünk új külsejével.

katie-holmes-nyfw
Fotó: Profimedia

A színésznő rajong a divatért, sőt a saját rendezésű filmjeiben is ő maga tervezte a szereplők által viselt kosztümöket, ezt a Harper's Bazaarnak árulta el 2022 júniusában. Sosem törekedett arra, hogy az öltözködésével másokra is nagy hatással legyen.

- Olyan világban élünk, ha elmész egy premierre, és csinos vagy, egyből divatikon leszel. Pedig valójában én csak szépen akartam kinézni, nem vagyok egy tipikus divatdiktátor. Mindnyájan arra törekszünk, hogy jól nézzünk ki - fogalmazta.

Tom Cruise és Katie Holmes lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép kamasz lett Suri Cruise-ból.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük