Katie Holmesra alig ismertünk rá friss fotóján: meglepő külsővel jelent meg a New York-i divathéten

Katie Holmes is ott volt a 2022-es New York-i divathéten.

Katie Holmes a 2022-es New York-i divathéten
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szeptember 9-e és 14-e között tartották meg a New York-i divathetet, amelyen a sztárvilág krémje is képviseltette magát.

Katie Holmes vérbeli divatrajongóként jelen volt több bemutatón, az utolsó napon Tom Ford legújabb kollekcióját tekintette meg.

Katie Holmes a 2022-es New York-i divathéten

Bár a divathét első számú sztárjai a tervezők és legújabb kollekcióik, ettől függetlenül a világsztárok is belebújnak extrémebb szerelésekbe, hogy ezzel kifejezzék önmagukat és a stílusukat. Katie Holmes a divathét zárónapján egy különleges fekete ruhában jelent meg, emellett frufrut is vágatott magának. Hirtelen rá sem ismertünk új külsejével.

katie-holmes-nyfw
Fotó: Profimedia

A színésznő rajong a divatért, sőt a saját rendezésű filmjeiben is ő maga tervezte a szereplők által viselt kosztümöket, ezt a Harper's Bazaarnak árulta el 2022 júniusában. Sosem törekedett arra, hogy az öltözködésével másokra is nagy hatással legyen.

- Olyan világban élünk, ha elmész egy premierre, és csinos vagy, egyből divatikon leszel. Pedig valójában én csak szépen akartam kinézni, nem vagyok egy tipikus divatdiktátor. Mindnyájan arra törekszünk, hogy jól nézzünk ki - fogalmazta.

Tom Cruise és Katie Holmes lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép kamasz lett Suri Cruise-ból.

Friss fotókon Tom Cruise és Katie Holmes gyönyörű tinilánya: a 16 éves Suri le sem tagadhatná a szüleit

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük