A Baywatch barna bombázója volt: ma már elmennél az utcán az 54 éves Yasmine Bleeth mellett

Yasmine Bleeth játszotta Caroline Holdent a Baywatchban.

Yasmine Bleeth, a Baywatch sztárja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Baywatchnak köszönhetően több gyönyörű nő tett szert világhírnévre, köztük volt Yasmine Bleeth is, aki Caroline Holden karakterét játszotta.

1993-tól 1997-ig erősítette a népszerű sorozat csapatát, ám végül kirúgták. Ettől függetlenül a 2003-as Baywatch: Hawaii esküvő című tévéfilmben ismét feltűnt Caroline-ként, utána hosszú évekig nem vállalt szerepet, 2021-ben tért vissza a Whack the Don című filmmel.

Yasmine Bleeth, a Baywatch sztárja ma így néz ki

Az 54 éves sztárt az utóbbi években csak lesifotókon láthatjuk viszont, ugyanis nem jelenik meg a vörös szőnyegen, teljesen visszavonultan éli az életét. Október végén kutyasétáltatás közben örökítették meg. Ekkor smink nélkül és kissé kócos hajjal lépett az utcára.

yasmine-bleeth
Fotó: Profimedia

Miközben még a Baywatchban játszott, rengeteg lehetőség hullott az ölébe, azonban egy idő után drogproblémái lettek, emiatt a karrierje is derékba tört. A Baywatch producere, Douglas Schwartz elmondta, hogy a színésznőt a kábítószerrel való visszaélési problémái miatt kellett kirúgniuk, idézte a szavait a Ned Hardy oldal. Egyre nehezebbé vált vele a munka, így inkább kiírták a karakterét.

A '90-es évek végén egyre súlyosabbá váltak a drogproblémái, rengeteget fogyott, végül bekerült egy rehabilitációs központba, ahol megismerte férjét, Paul Cerritót. 2002-ben házasodtak össze. Mindketten sikeresen legyőzték a démonjaikat, és azóta sem nyúltak kábítószerhez.

David Hasselhoff felesége

Képes összeállításunkban megnézheted David Hasselhoff feleségének bikinis képeit.

David Hasselhoff felesége bikinis fotókon: a 42 éves Hayley dögös nő

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Profimedia

Ezt is szeretjük