Ő volt az Árva angyal szívtiprója: William Levy 41 évesen ilyen sármos pasi
Dr. Juan Miguelként hódította meg a női nézőket, ám most is igazi szívtipró.

árva-angyal
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A telenovella a mai napig az egyik legkedveltebb televíziós formátum, a nézők imádják a szappanoperák szenvedélyességét, intrikáit és drámáját. A készítők általában egy szerelmespárt helyeznek a középpontba: az ő kapcsolatuk kibontakozását követhetjük végig.

A 2008-as Árva angyal cselekménye is a szerelem köré szövődött: a gyönyörű árva lány, Marichuy és a szívtipró orvos, Juan Miguel egymásra találása volt a sztori mozgatórugója. Utóbbit a kubai származású William Levy keltette életre.

Így néz ki most William Levy

A sármos sztár a gimnázium befejezése előtt tudta, hogy a szórakoztatóiparba vágyik, így érettségi helyett Los Angelesbe utazott, hogy kitanulja a szakmát. Pályafutását valóságshow-hősként kezdte, innen nyergelt át a sorozatok világába, 2006-ban a Sosem feledlek epizódszerepében ismerhette meg a közönség.

william-levy-árva-angyal
Fotó: RTL Klub, Getty Images

Szőke fürtjeivel és csábos tekintetével pillanatok alatt a nők kedvence lett. A 40 éves színész az idő előrehaladtával még sármosabb lett. Az utóbbi években nemcsak a hölgyek kedvencévé vált, de a szakma is felfigyelt rá, egyre többet foglalkoztatják.

2018-ban Queen Latifah oldalán láthattad a Kegyetlen csillogás című sorozatban, illetve A Kaptár: Az utolsó fejezetben Milla Jovovich mellett tűnt fel. 2021-ben a South Beach Love című Hallmark-film férfi főszereplője volt. Szerepelt még a BBC nagy sikerű Dancing With The Stars című műsorának 14. évadában, ahol a dobogó harmadik fokáig jutott.

Ám nem csak karrierjében játszhat változatos karaktereket, magánéletében is fontos szerepben tetszeleg: büszke apuka. Kedvese, Elizabeth Gutierrez két gyermekkel ajándékozta meg. A nővel 2003 óta elválaszthatatlanok.

A Betty, a csúnya lány szereplői így néznek ki napjainkban

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a szappanopera szereplői.

Ezt is szeretjük