Will Smith és kolléganője ki nem állhatták egymást: a színész megkeserítette a közös munkájukat

Will Smith és Janet Hubert 27 év után ásták el végleg a csatabárdot.

will-smith-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Kaliforniába jöttem hatalmas népszerűségnek örvendett, a széria 1990 és 1996 között futott az NBC-n, hazánkban is több csatorna játszotta.

A hat évadot megélt vígjátéksorozat főszereplője Will Smith volt, lényegében ezzel a produkcióval futott be az akkor húszas éveiben lévő sztár. Egy laikus azt gondolná, hogy egy szituációs komédia forgatása csupa derű és boldogság, ám ez nem mindig van így, sőt, Smith az egyik kolléganője, Janet Hubert életét szabályosan megkeserítette a közös munka során.

Will Smith és Janet Hubert 27 évig ki nem állhatták egymást

Janet Hubert alakította Vivian Banks karakterét az első három évadban, utána Daphne Maxwell Reid vette át a szerepét. A színésznőt a sorozatkészítők rúgták ki végül, ennek több oka is volt, az egyik fő gond az volt, hogy teherbe esett, ám az NBC-vel olyan szerződést kötött, ami kikötötte, hogy nem várhat babát addig, amíg a produkciót forgatják. A másik probléma pedig Will Smith volt, a harmadik évad forgatásakor egyáltalán nem jöttek ki jól.

Will Smith és Janet Hubert.
Will Smith és Janet Hubert.
Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

Hubert 2009-ben a Perfection is not a sitcom mom című memoárjában vallott arról, mennyire elmérgesedett a forgatások alatt a kapcsolata Will Smithszel, egy 2013-ban adott Insider-interjújában elmondta, hogy a sztár kegyetlen és szörnyű dolgokat művelt vele a közös munkájuk alatt. Akkor úgy vélte, hogy Smith egy egoista és roppant gyerekes ember, ezeket a tulajdonságait nem is bírta benne elviselni.

- Smith csak ennyit mondott rólam: "majd lecseréljük őt egy másik színésznőre, és úgy viselkedünk, mintha semmi nem történt volna" - idézte fel kollégája bántó mondatát.

A cikk az ajánló után folytatódik

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A színésznő akkor azt gondolta, hogy néhai kollégáival soha többé nem fog újra együtt dolgozni, sőt úgy érezte, hogy Smith hatására boszorkányüldözést végeztek vele szemben a készítők. Nos, az 1993-as balhéjuk óta 27 év telt el, és mostanra sikerült átbeszélni a nézeteltéréseiket a show 30. évfordulójából készült epizódban, ami az HBO Maxon debütált az Egyesült Államokban szerdán.

Hubert elmagyarázta, hogy a magánéleti gondjai rányomták a bélyegét a hangulatára akkoriban.

- Nem tudtam nevetni, mosolyogni, viccelődni, mert annyi minden történt az életemben, amiről senki nem tudott. A stábtagoknak fogalmuk sem volt arról, mi folyik a háttérben - magyarázta a színésznő, akit akkoriban bántalmazott a férje otthon.

Azt is elmondta őszintén, hogy bizony derékba törte kollégája azzal a kijelentésével a karrierjét, hogy a '90-es években bonyolult jellemnek nevezte őt. Mindent elveszített, miután kirúgták a sorozatból.

Smith bocsánatot kért tőle, és belátta, mennyire tapintatlanul viselkedett vele.

- Pontosan látom, mennyire megbonyolítottam számodra a mindennapi munkálatokat. (...) Szükségünk volt arra, hogy mind a ketten továbblépjünk, és bocsánatot kérek tőled, hogy darabokra törtem akkor az egész életed.

Sztárok, akikkel nem egyszerű az élet

Képes összeállításunkban megnézheted, mely hírességekkel voltak rossz tapasztalatai a hollywoodi stylistnak.

Ezt is szeretjük