Will Smith fogát kitörte a népszerű énekes: videón a kínos pillanat

Balul sült el Will Smith és Jason Derulo TikTok-videója.

Will Smith foga
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A TikTokra egyre több híresség tölt fel vicces vagy éppen kínos videókat, a népszerű énekes, Jason Derulo is gyakran használja az applikációt, legutóbbi rövid videóját Will Smithszel készítette el.

Derulo éppen golfozott egy virtuális játékkal, Smith pedig segíteni szeretett volna neki, hogyan tartsa helyesen a kezében az ütőt, végül balul sült el a dolog.

Will Smith fogát véletlen kitörte Jason Derulo

A tanítás közben Smith pont akkor hajolt le a labdához, amikor Derulo elsuhintotta az ütőt, sajnos pont eltalálta a színészt, akinek emiatt több foga is kitört elöl. Miután alaposan végigmérte az állapotát, felpattant, és az egyik ütővel bosszút állt a zenészen. Utóbbit természetesen csak viccből csinálta. A teljes videót alább tudod megnézni.

@jasonderulo

I don’t like this game @willsmith

♬ Rags2Riches (feat. ATR Son Son) - Rod Wave

Úgy tűnik, hogy a kínos eset nem csorbított semmit a két sztár barátságán, még egy közös szelfit is készítettek. A rajongók közül többen is szkeptikusak, egyesek szerint mindez teljesen megrendezett, és Smith fogainak kutya bajuk, mások viszont úgy látják, tényleg megtörtént a baj.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Jason Derulo TikTok-videója balul sült el, májusban egy olyan kihívást teljesített, hogy egy működő fúrógépről ette a kukoricát. Végül itt is történt egy kis malőr, ugyanis Derulo első két fogából letörött egy-egy darab. A Will Smith-esethez hasonlóan ehhez a felvételhez is többen írták, hogy szerintük ez csak egy ügyes átverés.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Don’t try this 😭😭

Jason Derulo (@jasonderulo) által megosztott bejegyzés,

Ilyen csinos Will Smith lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép nővé vált Willow Smith.

Will Smith egy szem lányából gyönyörű nő lett - A 19 éves Willow így megváltozott

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük