Will Smith ismét Budapesten - A Bazilikánál ünnepli a születésnapját a szupersztár

Az Instagram-oldalán közölt egy videót.

will-smith-budapest-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Will Smith idén már az 51. születésnapját ünnepelheti, és mivel annyira élvezte a magyarországi itt-tartózkodását, ezért úgy döntött, hogy hazánkban emlékezik meg erről a jeles dátumról, méghozzá nem is akárhogy.

Budapesten szülinapozik Will Smith

A sztár idén először a Gemini Man című filmje forgatására érkezett hazánkba, ami annyira megtetszett neki, hogy a Lánchíd tetején még egy engedély nélkül elkészített gerillafelvételt is leforgatott, ami akár országimázs-videónak is beillene, hiszen úgy mutatja meg a főváros szépségeit, ahogy eddig csak ritkán láthattuk.

- Őszintén megmondom, srácok, túl könnyű volt felmenni oda. A magyar kormányt hibáztatom. Le kéne zárni felül azt hidat! Na de viccet félretéve, tényleg annyi volt, hogy kisétáltam a hotelszobámból, fel a hídra, kinyitottam az ajtót, és már fent voltam a tetején. Hát nehogy már kihagyjak egy ilyen lehetőséget! Szóval, hogy a jövőben ezt elkerüljétek, zárjátok be azt az ajtót - mesélte nevetve az egyik interjújában.

Annak ellenére, hogy állítása szerint majdnem letartóztatták a vicces mutatványért, szívesen tér vissza az országba - ami azt illeti, itt ünnepli majd az egy hét múlva esedékes születésnapját is, melynek keretében egy koncertet ad a Kaliforniába jöttemből ismert DJ Jazzy Jeffel.

- Budapest! Újra visszatérek, hogy megünnepeljem a jövő heti születésnapomat, és még DJ Jazzy Jeffet is magammal viszem. Élőben lépünk majd fel a Bazilikánál, ahol az új filmemből, a Gemini Manből is láthattok egy kevéskét. Ott találkozunk! - írta az Instagramra feltöltött videója alá.

Will Smith gyerekei ilyen nagyok

Közös fotó készült Will Smithről és gyerekeiről - nézd meg őket!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük