Will Smith 3 gyerekével pózol - 18 éves lánya lélegzetelállító szépség
Jaden, Willow és Trey Smith is részt vettek édesapjuk új filmje, az Aladdin premierjén.

will-smith-gyerekei-aladdin-premier-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Will Smith 1990-ben, 22 éves korában robbant be a köztudatba a Kaliforniába jöttem című sorozattal, ahol ő alakította Bel-Air önjelölt "hercegét", a rapperálmokat szövögető Willt, akit édesanyja száműzött Philadelphiából a Kaliforniában élő családjához, hogy felhagyjon az utcai balhékkal. Azóta nagy utat járt be, volt titkos ügynök, szuperhős, rosszfiú és hősszerelmes - legutóbbi filmjében pedig Aladdin kék dzsinnje.

Családjával pózolt a premieren

Will Smith egész családja ott volt a Disney-mese újrafeldolgozásának tegnap esti premierjén, felesége, Jada Pinkett Smith, illetve gyermekei, a 26 éves Trey, a 20 esztendős Jaden és egy szem lánya, Willow is, aki idén már 19 éves lesz. A színész nagyon büszke volt a csemetéire - különösen a lányára, aki lélegzetelállítóan gyönyörű volt a díszbemutatón.

Jadent és Willow-t viszonylag gyakran látni, hiszen mindketten keresik a reflektorfényt, és apjukhoz hasonlóan mind a zenei, mind a filmiparban próbálnak érvényesülni. Trey már kevesebbszer tűnik fel a vörös szőnyeges eseményeken, egyrészt, mert ő nem sztárként szeretne karriert építeni, másrészt azért, mert ő Will első házassága alatt született, Sheree Zampinótól, és sokáig nem volt jó a viszonya az édesapjával.

Szerencsére mára rendezték a soraikat, és boldog családot alkotnak. Összeállításunkban megnézheted a legfrissebb fotóikat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük