Will Smith őrületeset bulizott Budapesten - Gyönyörű felesége is csatlakozott hozzá

A Bazilikánál ünnepelte 51. születésnapját.

will-smith-budapest-szulinap-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, Will Smith nem túlzott, mikor azt állította, hogy beleszeretett Budapestbe, hiszen a Gemini Man című filmje forgatása után hamar visszatért a fővárosunkba. Olyannyira megtetszett neki Magyarország, hogy még a születésnapját is itt ünnepelte - tegnap lett ugyanis 51 éves.

A Bazilikánál bulizott

A szupersztár már előre bejelentette, hogy egy ingyenes koncertet ad a Kaliforniába jöttemből ismert DJ Jazzy Jeffel a Bazilika előtt, és szeretne együtt bulizni egyet a magyar rajongókkal.

- Budapest! Újra visszatérek, hogy megünnepeljem a jövő heti születésnapomat, és még DJ Jazzy Jeffet is magammal viszem. Élőben lépünk majd fel a Bazilikánál, ahol az új filmemből, a Gemini Manből is láthattok egy kevéskét. Ott találkozunk! - írta az Instagramra feltöltött videója alá.

Az ígéretét tényleg betartotta, és tegnap lezajlott a fergeteges rapkoncert, melyen még a színész felesége, Jada Pinkett Smith is részt vett, hiszen nem szerette volna kihagyni férje születésnapját - még akkor sem, ha másik országban rendezte meg a bulit. Sőt, még a színpadra is felment hozzá néhány táncmozdulat erejéig.

Will Smith nagyon izgult a fellépés miatt, ugyanis újabban már viszonylag ritkán kerül középpontba a zenei tehetségével, hiszen az elmúlt években inkább a színészi karrierjére koncentrált, és olyan filmekben szerepelt, mint a Hét élet, a Váratlan szépség vagy az Aladdin.

A parti fergetegesen jól sikerült, a színész nem győzött videókat posztolni a közösségi oldalaira arról, hogy milyen jó a hangulat. A pletykák szerint még Brad Pitt és Leonardo DiCaprio is csatlakozott hozzá az afterpartin - bár erről egyelőre bizonyítékul szolgáló fotó nem került fel a világhálóra.

Ilyen szépek Will Smith gyerekei

Az Aladdin premierén mindhárom gyermeke jelen volt - nézd meg, milyen szépek Will Smith csemetéi!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük