Friss fotókon Vlagyimir Putyin állítólagos szeretője: Alina titkos terhességéről és abortuszáról is pletykáltak 2022-ben
Vlagyimir Putyin állítólagos szeretője, Alina Kabajeva decemberben vett részt egy avatóünnepségen.

profimedia-0722707078 (1)
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alina Kabajeva, akiről már 2008 óta azt pletykálják, hogy titokban Vlagyimir Putyin szeretője és több gyermekének anyja, csak ritka alkalmakkor jelenik meg a nyilvánosság előtt, de decemberben újra a tévé képernyőjére került, ugyanis Szocsiban felavattak egy új sportközpontot.

Vlagyimir Putyin szeretője, Alina Kabajeva

A 39 éves olimpikon, aki a 2004-es athéni olimpián aranyérmet szerzett Oroszországnak, nyitotta meg az új sportközpontot, beszédében elmondta, hogy amikor még fiatal volt, el sem tudta volna képzelni, hogy ennyire fejlett körülmények között készüljön fel a versenyekre, de az élet mégis bebizonyította, hogy a lehetetlen igenis lehetséges, és a hazája tele van óriási lehetőségekkel, írta meg a Metro. Nemcsak beszédet mondott, hanem még fel is lépett a többi tornászlánnyal.

Kabajeva és az orosz elnök nevét immár 14 éve rendszeresen összemossák. Egy volt KGB-ügynök, Alexander Lebedev a Moszkovszkij Korreszpongyentben azt írta róluk, hogy hamarosan összeházasodnak, Putyin pedig már el is vált feleségétől, Ljudmilától. Ekkor mindkét fél tagadta a híreket, a pletykalap pedig megszűnt. Állítólag a nő több gyermeket szült a politikusnak titokban, de ezeknek tényét egyik fél sem erősítette meg.

Idén, az ukrán-orosz háború kitörése után arról cikkeztek, hogy Alina ismét teherbe esett Putyintól, ám az elnök hallani sem akart arról, hogy ismét apa legyen. Szeptemberben már arról írtak a lapok, hogy Kabajevát rákényszerítette az abortuszra.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételek készültek mostanában Alina Kabajeváról.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Profimedia

Ezt is szeretjük