Putyin uralma a végéhez közeleg? Ekkor vonul szanatóriumba a brit titkosszolgálat volt vezetője szerint

Vlagyimir Putyin betegségéről és súlyosbodó állapotáról egyre több a szóbeszéd.

putyin-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vlagyimir Putyin súlyos betegségéről és romló egészségi állapotáról megtöbbszöröződtek a szóbeszédek az utóbbi hónapokban. Már több éve keringenek pletykák arról, hogy Parkinson-kóros, de rákról is szó volt, áprilisban több lap lehozta, hogy állítólag pajzsmirigyrákos, pont amiatt változtak meg az arcvonásai, májusban viszont a vérrákjáról és egy közelgő műtétjéről rántotta le a leplet egy orosz oligarcha, amiről mi is beszámoltunk.

A Kreml eddig minden szóbeszédet tagadott, állításuk szerint az orosz elnök fitt, és majd kicsattan az egészségtől. Arról sem feledkezhetünk meg, hogy Putyin sosem szerette, ha a magánéletével foglalkoznak, nem volt az a típus, aki kiteregette volna az élete minden részletét a médiának, az utóbbi években pedig csak még misztikusabb alak lett. Persze benne van a pakliban az is, hogy direkt titkolják a betegségét. A brit titkosszolgálat egykori vezetője, Sir Richard Dearlove a One Decision nevű podcastben mondta el, hogy szerinte a 69 éves elnök az év végéig szanatóriumba kerül, írta meg a Daily Mail.

Vlagyimir Putyin betegsége miatt vonul szanatóriumba, állítja a brit titkosszolgálat volt vezetője

Az MI6 hírszerző ügynökség korábbi vezetője szerint már nincs sok idő hátra, hogy Vlagyimir Putyint leváltsák.

GettyImages-1240706995
Fotó: Contributor / Getty Images Hungary

- Szerintem 2023-ban már nem lesz a pozíciójában. Valószínűleg a szanatóriumba kerül, ahonnan nem kerül ki Oroszország vezetőjeként. Nem azt mondom, hogy nem fog kikerülni a szanatóriumból, de Oroszország vezetőjeként biztosan nem - fogalmazta, majd hozzátette, ez egy egyszerű lépés, hogy puccs nélkül leváltsanak valakit.

Dearlove úgy látja, ha Putyin szanatóriumba vonul, a helyét fő bizalmasa, Nyikolaj Patrusev veszi át, a férfi a Nemzetbiztonsági Tanács titkára, nem mellesleg az orosz elnök legfőbb bizalmasa és barátja. Bár nincs utódlási terv az orosz vezetésben, ám ha az elnök gyógyszeres kezelésre szorul hosszú távon, akkor elkerülhetetlen lesz, hogy leváltsák.

A szakértő szerint ezután egy korszak ér véget, bár ez nem azt jelenti, hogy az uralmi rendszerük teljes valójában megszűnik, azonban a következő egy vagy másfél évben jó eséllyel szét fog esni.

Sir Richard Dearlove szerint az év végéig Putyin szanatóriumba vonul.
Sir Richard Dearlove szerint az év végéig Putyin szanatóriumba vonul.
Fotó: Cate Gillon / Getty Images Hungary

Az orosz-ukrán háborút egy katasztrófaként írta le, az orosz gazdaságban teljes a zűrzavar, az elkövetkezendő hónapokban csak még nagyobb lesz az infláció, katonai szempontból is teljes kudarcnak látja a helyzetet.

Christopher Steele, volt brit hírszerző úgy tudja,  Putyin egyre betegebb, és folyamatosan egy orvoscsapat veszi körül, írta meg a HVG. A z elnök tárgyalásait rövid szakaszokra kell osztani, mert a szünetekben kezelést kap.

Vlagyimir Putyin és állítólagos szeretője

Képes összeállításunkban megnézheted Alina Kabajeva fotóit.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük