Katalin és Vilmos flörtölős videóüzenete nagy sikert arat: a herceg így cukkolta feleségét
Katalin és Vilmos Szent Patrik napján üzentek a rajongóknak.

vilmos-és-katalin
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár az elmúlt bő egy hétben minden Harry és Meghan botrányos interjúja körül forgott, Katalin és Vilmos élete a megszokott kerékvágásban megy tovább. A herceg és hercegné továbbra is eleget tesz minden kötelezettségüknek, tegnap például Szent Patrik napja alkalmából szerepeltek egy videóüzenetben.

Az írek nemzeti ünnepén a világ vezetői mondták el jókívánságaikat. A felvételt az Amerikai Egyesült Államok elnőke, Joe Biden nyitotta, de az összeállításban feltűnt még Kanada miniszterelnöke, Justin Trudeau, valamint Jacinda Ardern, Új-Zéland miniszterelnök asszonya is.

Katalin és Vilmos flörtölését imádták a rajongók

Katalin és Vilmos része nagy sikert aratott, Cambridge hercege és hercegnéje ugyanis flörtölősre vette a figurát. Vilmos Írország tradicionális nyelvén, keltául köszöntötte a nézőket, ami láthatóan nem ment egyszerűen neki. 

Ezután felesége angolul folytatta, kifejezte, mennyire örül, hogy ezen a napon kívánhat minden jót az embereknek. Itt következett az a pillanat, ami sok rajongónak csalt mosolyt az arcára.

- Hogy-hogy neked jutott a könnyű rész? - cukkolta élete párját a herceg.

Katalin nem bírta ki mosolygás nélkül férje viccelődését, amelyet a kommentelők egyenesen elragadónak találtak. Vilmos ezután elárulta, mennyire örül, hogy egy évvel korábban sikerült ellátogatniuk Írországba pár hét erejéig, mielőtt a pandémia a feje tetejére állította a világot.

Az imádni való pillanaton kívül volt még valami, amin megakadt a hozzászólók szeme, Katalin öltözéke mellett sem tudtak elmenni szó nélkül. Az előkelőség a hagyományoknak megfelelően élénkzöld blézerbe bújt, amelyet egyik kedvenc ruhamárkája, a Zara kínálatából választott ki.

„Katalin valósággal ragyog ebben a zöld szerelésben!” - írta az egyik rajongó az Instagramon.

Katalin kockás ruhái

A hercegné kifinomult stílusérzékkel rendelkezik, nem csoda, hogy mennyi nőt inspirál rendszeresen. Képes összeállításunkban megnézheted Katalin hercegné kedvenc, skót kockás ruháit.

Ezt is szeretjük