Katalin skót kockás ruhába bújt: a rajongók ámultak a hercegné szépségén
Mutatjuk Katalin hercegné legszebb, skót kockás ruháit.

katalin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Vilmos herceg az egyik skót hagyomány, a Burns-emlékünnep alkalmából az ország egészségügyi dolgozóit egy tradicionális ebéddel lepték meg. Bár ezt nem személyesen tehették meg, hiszen a koronavírus következtében megalkotott szigorú szabályok miatt egyelőre nem utazhatnak, azonban egy videóüzenetben mondtak köszönetet nekik.

Katalin hercegné skót kockás ruhái

Robert Burns Skócia egyik legnagyobb hatású költője volt, rengeteget tett a skót nyelv és az ország nemzeti identitásának megszilárdításáért. Az ő tiszteletére tartják meg ott a Burns-emléknapot minden év január 25-én. Katalin nem véletlen, hogy a videóüzenetükben miért éppen skót kockás ruhát viselt, az öltözékével is tisztelgett a legendás költő és az ország régi tradíciója előtt. A Kensington Royal Instagram-oldalára is feltöltötték a rövid videót, amely alá rengetegen kommenteltek, sokan megköszönték kedvességüket, hogy gondoltak a skótok ünnepére, illetve az egészségügyi dolgozóknak készíttettek egy ebédet. Többen kifejtették, mennyire büszkék már most Anglia jövendőbeli királyára és királynéjára.

Másokat a hercegné külseje varázsolt el: "Katalin egyszerűen lélegzetelállító!", "Katalin gyönyörű, elegáns és előkelő, olyan csodaszép nő!" - írták a dicsérő szavakat.

A hercegné kifinomult stílusérzékkel rendelkezik, nem csoda, hogy mennyi nőt inspirál rendszeresen. Nem ez az egyetlen skót kockás ruhája, sőt, az elmúlt években több alkalommal is viselt ilyen mintájú kreációkat. Képes összeállításunkban megnézheted Katalin hercegné kedvenc, skót kockás ruháit.

Ezt is szeretjük