Ebben a ruhában szeretett bele Vilmos Katalinba - Nem csoda, hogy elcsavarta a fejét
A ruha, melyben Katalin hercegné elcsavarta Vilmos fejét, nagyjából 30 millió forintot kóstál.

katalin-hercegné-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az angol királyi család életében a viselkedés és az öltözködés minden apró részletét komoly protokoll-előírások szabályozzák, melyeket ildomos betartani. Katalinnak, Vilmos herceg feleségének még inkább ügyelnie kell megjelenésére, hiszen az elmúlt évek során igazi divatdiktátor lett, rajongók és alattvalók árgus szemekkel figyelik, melyik eseményre milyen csodás darabban érkezik. Bár a hercegné stílusa az évek alatt sokat finomodott, Vilmossal való megismerkedésük idején még igencsak extrém, lenge ruhákban parádézott.

Több tízmillióba kerül Katalin átlátszó ruhája

Katalin hercegné és Vilmos herceg egyes források szerint már a középiskola óta ismerték egymást közös barátaikon keresztül, de barátság, majd szerelem csak az egyetemi éveik alatt szövődött köztük. A pletykák szerint Vilmos akkor vetett szemet Katalinra, amikor 2002-ben, a St. Andrews Egyetemnek az évente megrendezett jótékonysági divatbemutatóján egy teljesen átlátszó ruhában pillantotta meg a kifutón. 

  A ruha fekete és aranyszínű, áttetsző selyemből készült, kékeszöld csíkkal a tetején és az alján. Katalin aznap este még öt ruhát mutatott be a kifutón, így a hercegnek volt alkalma alaposan szemügyre venni a gyönyörű egyetemistát.

2011-ben a merész darabot 78 ezer angol fontért - közel 30 millió forintért - árverezték el egy aukción. A divattervezőnek készülő Charlotte Todd kreálta ruha eredeti ára 10 ezer forintnak felelt meg.

Kínos fotók Katalinról

Fiatalkori fotókon az egykori bulikirálynő, Kate Middleton.

Ezt is szeretjük