Ezt csinálja Vilmos és Katalin, miután lefektették gyerekeiket: egy közeli ismerősük árulta el
Katalin és Vilmos az átlagos élet hívei.

GettyImages-1319960927
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné a brit királyi család legelfoglaltabb tagjai, ami nem véletlen, hiszen Erzsébet királynő unokája egyszer az Egyesült Királyság trónjára kerül.

A rengeteg kötelezettségük mellett három gyermekükre is kellő időt kell szánniuk, ám a People magazin legújabb riportjából kiderül, hogy elég gyakorlatias szülők, akik igyekeznek maximálisan helyt állni a gyereknevelés terén. Nem mellesleg még egy esti szokásukra is fény derült, amit azután tesznek, miután György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg álomra hajtották fejüket.

Vilmos herceg és Katalin hercegné esti szokása

A család egyik közeli barátja árulta el, hogy a herceg igyekszik gondoskodni a feleségéről, miután a gyerekeket lefektette, Vilmos Katalint az egyik kedvenc italával lepi meg általában.

- Vilmos visz Katalinnak egy gin-tonicot. Vigyáznak egymásra, de különböző módon - fogalmazta a lapnak az informátor.

Mindenben támogatják egymást, és büszkék a másik munkásságára, igazi csapatként működnek együtt a magánéletükben. Gyakorlatias és átlagos szülők, ők is ugyanúgy elmennek a gyerekekért az óvodába és iskolába, mint bárki más.

- Katalin szeret átlagos életet élni.

A hercegné több interjújában mesélt arról, mennyire fontosnak tartja, hogy a gyerekeik megismerjék és szeressék a természetet, és minél több időt töltsenek a szabadban. Gyakran bicikliznek együtt például, a vidéki otthonuk, Anmer Hallhoz közel lévő Norfolk strandja is törzshelynek számít.

GettyImages-1344015185
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

A családnak van egy dadája is, Maria Turrion Borrallo, azonban ez nem azt jelenti, hogy mindent ő csinál.

- Katalin intézi az otthoni dolgokat a gyerekekkel, és az időbeosztás is az ő feladata - magyarázta a bennfentes, aki hozzátette, a hercegné nagy részben részese a csemetéi mindennapjainak.

- Ahogy telik az idő, egyre lenyűgözőbb, ő egy koncentrált és profi nő.

Katalin hercegné, az édesanyja és a húga ilyen csinosak voltak

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos volt Katalin hercegné, az édesanyja és a húga a decemberi istentiszteleten.

Ezt is szeretjük