Vilmos és Katalin váratlan döntésre jutottak: nem fognak ennek örülni a rajongók

Vilmos herceg és Katalin hercegné csak rövidebb királyi turnékat vállal el.

GettyImages-1239190568

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tagadhatatlan, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg a királyi család legnépszerűbb párosa, Károly király mindig számíthat rájuk, hiszen rengeteg munkában részt vesznek.

Külföldi utakra is szívesen hívják őket, ám ezzel kapcsolatban a házaspárnak muszáj volt egy váratlan döntésre jutnia, írta meg az OK! magazin.

Vilmos herceg és Katalin hercegné ezért vállal csak be rövidebb királyi turnékat

Jennie Bond királyi szakértő a lapnak fejtette ki, hogy a rajongók a jövőben nem számíthatnak többnapos királyi turnékra, amelyeket külföldön szerveznek le Vilmos és Katalin számára.

GettyImages-1386798160
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

- Azt hiszem, a többnapos, hosszú turnék, illetve az, hogy "a gyerekeket a dadusokra hagyják"-időszak lejárt náluk.

Hozzátette, hogy az iskolai szünidőt tiszteletben tartva szervezik le a programjaikat, a jövőben a turnéik sokkal rövidebb ideig tartanak majd, így több is lesz egy nap alatt az elvégzendő feladatuk. Megéri nekik ez az áldozat: Vilmos és Katalin próbálnak sok időt együtt tölteni gyerekeikkel, György, Charlotte és Lajos is már iskolába járnak. Mindhárman a Lambrook School tanulói. 

Ezzel szemben Károly és Kamilla többet utazik majd külföldre, az uralkodó már most megkezdte a főtanácsadóival leszervezni a jövőbéli programjait, szeretne minél hamarabb eljutni Ausztráliába, Új-Zélandra és Kanadába.

Károly király erdélyi birtokai

Képes összeállításunkban megnézheted az uralkodó birtokát Zalánpatakon, de a Szászfehéregyházán lévő Kék Ház belsejébe is beleshetsz.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük