Fotókon Károly király erdélyi birtokai: több háza is van Romániában

Károly király Erdély nagy szerelmese, több birtoka is van a térségben.

GettyImages-660505574

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Károly király 1998-ban járt először Erdélyben, azóta rendszeresen visszajár a térségbe, sőt több birtokot is vett ott.

Károly király erdélyi birtokai

A Daily Express megírta, hogy Károly király jelenleg szabadságát tölti Erdélyben, stresszes időszakon van túl, így ráfért már egy kis kikapcsolódás. Kamilla királyné nélkül utazott ilyen sokat Angliából. 

A múlt héten a román elnökkel, Klaus Iohannisszal is találkozott Bukaresten, de elsősorban nem a munka, hanem a pihenés miatt tért vissza kedvenc helyére. A román fővárosból továbbutazott Székelyföldre, Zalánpatakra. Az első birtokát 2006-ban vette meg Szászfehéregyházán, a Kék Ház végérvényesen összeforrt a nevével, végül a vidéki házikót múzeummá alakíttatta át, így a turisták meglátogathatják azt. Jelenleg tíz háza van Erdélyben.

Ezek közül a kedvence a zalánpataki birtok, a faluban mindössze 150-en laknak, így senki nem zavarja őt. Köztudott, hogy a természet nagy rajongója, részben emiatt is szeret ebben a csodás és zöld környezetben feltöltődni. 

Képes összeállításunkban megnézheted az uralkodó birtokát Zalánpatakon, de a Szászfehéregyházán lévő Kék Ház belsejébe is beleshetsz.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Katalin fiatalkori fotói

Te felismered ezeken a képeken a hercegnét?

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük