Vilmos és Katalin komoly döntésre jutottak: a királynő miatt gyökeresen megváltozik az életük
Vilmos herceg és Katalin hercegné kiköltöznek a Kensington-palotából.

v-és-k-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné még ezen a nyáron átköltöznek a londoni Kensington-palotából a Windsor Home Parkba, hogy közelebb legyenek Erzsébet királynőhöz, aki egyre több egészségügyi problémával küzd.

Az életük gyökeresen megváltozik, írta meg a Daily Mail. Amellett, hogy szerényebb körülmények között élnek majd, még dadájuk sem lesz, aki a gyerekekre vigyázna. Utóbbi először fordul elő az életükben.

Vilmos herceg és Katalin hercegné költöznek

Vilmosék a házasságuk óta a londoni Kensington-palotában éltek, azonban úgy döntöttek, hogy a királynő romló egészségi állapota miatt a windsori kastélyhoz közelebbi házba költöznek. Bár Erzsébet elsőszámú otthona hosszú évekig a Buckingham-palota volt, miközben a hétvégéket Windsorban töltötte, de 2020 márciusában, a koronavírus kitörése után vidékre költözött. Azóta is ott él, csak ritka alkalmakkor tartózkodik Londonban.

GettyImages-1401932619
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Már rengeteg pletyka terjedt romló egészségi állapotáról, amit idén a palota hivatalosan megerősített, mobilitási problémái vannak, az egyik lábára már alig tud ráállni, a nyilvános eseményeken csak sétabottal közlekedik. Terjednek hírek arról is, hogy a palota falain belül kerekesszékben közlekedik, de ezt azért nem vállalja fel a nyilvánosság előtt, mert nem szeretné, ha az emberek így emlékeznének rá. Persze ennek tényét sosem tagadta vagy erősítette meg a palota.

A hercegi párnak a négyszobás Adelaide Cottage-ra esett a választása, oda helyezik át a bázisukat még a nyár végéig, így a gyerekeik már az új iskolájukban kezdhetik meg az őszi tanévet.

Ide költözik át a hercegi pár.
Ide költözik át a hercegi pár.
Fotó: Profimedia

Egy költözés mindig sok változással jár, ám Katalinék élete nagyon más lesz, ugyanis végleg búcsút intenek bébiszitterüknek, Maria Borrallónak. György, Charlotte és a kis Lajos életükben először tapasztalhatják meg, milyen az élet egy dada nélkül.

A sajtó értesülése szerint Vilmos és Katalin ragaszkodtak ahhoz, hogy egy szerény otthonba költözzenek, nem voltak nagy igényeik. A négy hálószobás ház azért is felel meg számukra, mert nincs lakó személyzetük.

- Határozottan ragaszkodtak ahhoz, hogy semmi se legyen túl mutatós, olyan helyre sem vágytak, ami felújításra vagy extra biztonságra szorul, hogy ez ne legyen teher az adófizetőkre - fogalmazta egy bennfentes.

Diana hercegnő utolsó fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű felvételek készültek Diana hercegnőről.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük