Vilmos és Harry őket okolják anyjuk haláláért: újabb részletek derültek ki, hogy reagáltak a szomorú hírre
Ez volt Vilmos herceg és Harry herceg reakciója, miután megtudták, hogy Diana hercegnő meghalt.

GettyImages-666508844
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén 25 éve annak, hogy elhunyt Diana hercegnő, az évforduló alkalmából a Discovery+ készített róla egy új dokumentumfilm-sorozatot, amelyben az a nyomozó is megszólalt, aki elbeszélgetett Harryvel és Vilmossal, miután a fiúk megtudták a szörnyű hírt.

Lord John Stevens a mai napig kristálytisztán emlékszik a beszélgetésükre, ami egyszerre volt nehéz és érzelmekkel teli a számára, ezt már az US Weeklynek adott interjújában mondta el.

Ez volt Vilmos herceg és Harry herceg reakciója Diana hercegnő halálára

Nagyjából egy-két órát beszélgetett a fiúkkal, körülbelül 10-15 perc alatt felvázolta nekik, mi történt, ezután a két herceg kérdezett. Vilmos akkor volt 15, míg Harry abban az évben lett 13 éves. A két kamasz semmit nem tudott Diana halálának körülményeiről akkor még, így olyan kérdések hangzottak el, hogy hol és mikor történt a tragédia. Pontos részletekbe azonban nem akart a férfi belemenni.

GettyImages-50379953
Fotó: Ken Goff / Getty Images Hungary

- Ami miatt dühösek voltak, és ezt már a nyilvánosság előtt is kijelentették, azok a paparazzók. Szerintük a paparazzók nagyban tehetnek a történtekért, mivel üldözőbe vették az autót, ami emiatt végül már 120 km/h sebességgel haladt. Egyáltalán nem örültek ennek, ezt elmondhatom önöknek - magyarázta.

Mindkét hercegnek sok időbe telt feldolgozni a történteket, Vilmosnak körülbelül öt évet vett ez igénybe, Harry pedig részben pont a túl sok figyelem miatt döntött úgy, hogy Meghannal új életet kezd Amerikában, ugyanis nem akarta, hogy a média Dianához hasonlóan feleségét is a halálba hajszolja.

Diana élete utolsó fotózásán

Diana hercegnőt Mario Testino sztárfotós örökítette meg utoljára hivatalos fotózáson.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük