Ő volt Vilmos herceg első szerelme: az énekesnővel később is jóban maradt

Mutatjuk, ki volt Vilmos herceg első komoly barátnője.

Vilmos herceg első barátnője
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vilmos és Katalin neve egy életre összeforrt, ám köztudott, hogy a hercegnek nem Carole és Michael Middleton szépséges lánya volt az első szerelme.

Ő volt Vilmos herceg első barátnője

Miután a trónörökös befejezte tanulmányait az Eton College-ban még 2000-ben, megismerkedett Rose Farquharral a Beaufort Polo Clubban, amely Gloucestershire-ben található. A lány édesapja Károly király jó barátja és Erzsébet királynő lovászmestere, Ian Farquhar volt. A férfi 2024 márciusában hunyt el.

GettyImages-531139406
Fotó: Michael Kovac / Getty Images Hungary

Bár Rose és Vilmos kapcsolatáról nem született túl sok cikk a brit sajtóban, a Daily Mail azt megírta róluk, hogy egy alkalommal egy mezőn éppen csókolóztak és ölelkeztek, erre egy arra járó gazda rajtakapta őket. 

Bár a kapcsolatuk hamar véget ért, jó viszonyt tartottak egymással továbbra is, sőt, a herceg részt vett az exe esküvőjén 2022 decemberében.

Farquhar egyébként énekesnőnek képezte magát, már pici korától kezdve ez volt a szenvedélye. 2016-ban szerepelt a The Voice-ban is, azonban egyik mester sem fordult meg a székével a meghallgatásán, így nem jutott tovább.

Ő volt Fülöp herceg szerelme Erzsébet királynő előtt: feleségül akarta venni a gyönyörű színésznőt

Mutatjuk, ki volt Fülöp herceg nagy szerelme Erzsébet királynő előtt.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük