A Dallas Pamelája plasztikáztatott: a 71 éves Victoria Principal így néz ki most

Victoria Principal volt a Dallas egyik legnépszerűbb színésznője.

victoria-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Dallas című sorozat meghódította az egész világot, az eredetileg 1978 és 1991 között sugárzott sorozat hazánkban is hatalmas népszerűségre tett szert, nem csoda, hogy a mai napig ismétlik az epizódokat. Mindenkinek megvolt a maga kedvenc karaktere, sokan a gyönyörű Pamelát kedvelték, akit Victoria Principal formált meg.

Victoria Principal friss fotói

Pamela Barnes Ewingot 1978 és 1987 között láthatták viszont a rajongók a képernyőn, a színésznő már 1985-ben közölte a sorozatkészítőkkel, hogy a távozására készül.

- Készen álltam arra, hogy végleg a hátam mögött hagyjam a Dallast, azért akartam kiszállni, mert sosem ezt a sorozatot tartottam karrierem csúcspontjának, számomra ez csak egy munka volt. Szerettem ezt a műsort, mégis hét év után úgy éreztem, egyfajta hanyatlás vette kezdetét, ezért nagyon el akartam menni, végül 1987-ben ezt meg is tettem - idézte egy korábbi nyilatkozatát az Ultimatedallas.com oldal.

Sok mindent ki akart még próbálni, végül a színészi karrierjét 2001-ben adta fel, a Titánok című sorozatban szerepelt, utána végleg búcsút intett a kamerának. Kozmetikai vállalkozást indított, aminek éléről végül 2019-ben lépett vissza. Összesen négy könyvet írt, a legutolsó 2001-ben jelent meg Living Principal: Looking and Feeling your Best at Every Age címmel. Manapság egy farmot üzemeltet, ahol mentett állatokon segít.

Jelenleg Instagram-oldalán tartja a kapcsolatot rajongóival, a vörös szőnyegre évek óta nem lépett. Az elmúlt években többször cikkezett a sajtó a plasztikai műtétjeiről, ezekről a beavatkozásokról a nyilvánosság előtt sosem nyilatkozott, ám a friss képein látszik, hogy fiatalos külsejét nem csak a jó minőségű kozmetikai szereknek és a szerencsés géneknek köszönheti. Sajnos Hollywoodban még mindig jellemző, hogy sokan a nagy nyomás hatására a plasztikát választják. Az már egyénfüggő, ki mennyire viszi túlzásba a beavatkozásokat.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Victoria Principal.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük