A Dallas Pamelája nagyon megváltozott 72 éves korára: Victoria Principal tagadja a plasztikát

Victoria Principalt többször meggyanúsították plasztikával, de a színésznő mindig tagadott.

victoria-principal-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Victoria Principal a Dallas című sorozattal vált egy csapásra világsztárrá, ő játszotta Bobby Ewing feleségét, a gyönyörű Pamelát. Alakításáért még Golden Globe-ra is jelölték 1983-ban, de végül nem ő vihette haza az aranyglóbuszt.

Amikor 1978-ban elindult a sorozat, 28 esztendős volt, jövőre, januárban már a 73. születésnapját ünnepelheti. 2001-ben vonult vissza végleg a színészettől annak érdekében, hogy a kozmetikai termékeket forgalmazó vállalatával és az állataival foglalkozzon.

Victoria Principal így néz ki most

A színésznő imádott Pamela bőrébe bújni, de végül kilenc év után kiszállt az életét megváltoztató sorozatból. Hét év után úgy érezte, hogy az írók egyre gyérebben írták a történetet, ez pedig a karakterére is negatív hatással volt, ezt jelezte is, hogy muszáj lenne változtatniuk, és két évadot még elvállalt. 

Miután lejárt a szerződése, a producerek győzködték, hogy ne szálljon ki, olyan magas fizetést ajánlottak neki, hogy ő lett volna a legjobban fizetett színésznő a televíziózás történetében, de Principal visszautasította az ajánlatot.

- Vannak pillanatok az életben, amikor felfedezed, ki is vagy valójában. Aznap este úgy aludtam, mint egy kisbaba, mert nem adtam el a lelkem - fogalmazta az Entertainment Weeklynek 2018-ban.

A '90-es években még szerepelt több produkcióban, de azokkal messze nem ért el akkora sikereket, mint a Dallasszal. Saját produkciós céget alapított, és producerként dolgozott tovább. Az 1992-ben megjelent Az éjszaka lánya című film volt az utolsó, amelynek ő volt a producere. Nemcsak a filmezés, hanem a szépségipar is érdekelte, 1991-ben alapította meg a kozmetikai cégét.

28 év után lépett vissza a cége éléről, hogy a jótékonykodásra fókuszálhasson. Megalapította a The Victoria Principal Alapítványt, és állatmentéssel foglalkozik. Instagramjára rendszeresen tölt fel imádni való tartalmakat az állatairól. Ezenkívül gyerekkórházakat segít, illetve olyan csoportokat támogat, amelyeknek tagjai az olajszennyezések, az árvizek és az erdőtüzek károsultjainak segítenek.

Amíg még megjelent nyilvánosan a vörös szőnyegen, folyamatosan azt találgatták a lapok, hogy plasztikáztatott-e, többen ráncfelvarrásra, mások botoxra gyanakodnak, de a színésznő mindig is tagadta ennek tényét, írta meg a Daily Mail

Linda Gray lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki Linda Gray lánya.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük