A High School Musical dögös színésznője és vőlegénye: Vanessa Hudgens szívét ez a sportoló rabolta el

Vanessa Hudgens vőlegénye ez a sportoló.

vanessa-hudgens-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vanessa Hudgenst 2006-ban ismerte meg a világ, amikor a High School Musical női főszerepét, Gabriela karakterét alakította. A színésznőt azóta olyan filmekben láthattuk, mint a Karácsonyi cserebere, a Karácsonyi lovag vagy éppen a Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk.

Ami a magánéletét illeti, 2023 februárjában igent mondott szerelmének, a 26 éves Cole Tuckernek, akivel 2021-ben vállalták fel a kapcsolatukat.

Vanessa Hudgens vőlegénye

A fekete hajú bombázó az Instagram-oldalán, egy hatalmas gyémántgyűrűs képpel osztotta meg az örömhírt, miszerint menyasszony lett.

vanessa-hudgens-kep
Fotó: Getty Images Hungary/Dimitrios Kambouris

"Igen. Nem is lehetnénk boldogabbak” - írta a közös fényképük mellé, amelyen boldogan ölelik át egymást, a háttérben pedig még az Eiffel-torony romantikus sziluettje is feltűnik.

A vőlegény, Cole Tucker a Colorado Rockies szervezet profi baseball-short szélsőjátékosa. 2019-ben debütált a Major League Baseballban a Pittsburgh Pirates csapatában, és egészen 2022-ig játszott velük. Jelenleg a Reno Aces baseballcsapatát erősíti, méghozzá belső védőként.

Az Instagramján 148 ezer követője van, megosztott fényképein látszik, hogy a sport szerelmese, amelyben szerelme is mindig támogatja. Többször jelentkeztek már be közösen a meccsek helyszínéről, amelyért a rajongók is mindig odáig voltak.

A jegyeseket a CNN szerint még 2020 novemberében hozták kapcsolatba, amikor a színésznő „randi este” felirattal közzétett magáról egy fotót, majd még aznap a focistával kézen fogva fényképezték le. A rajongók nagyon örültek Vanessa Hudgens eljegyzésének, többen megjegyezték, hogy mennyire harmonikus párost alkotnak együtt szerelmével.

Jennifer Garner szerelme

Jennifer Garner és Ben Affleck 2015 júniusában jelentették be, hogy külön utakon folytatják az életüket, válásukat 2018-ban mondta ki a bíróság. Ugyanebben az évben talált rá újból a szerelem a színésznőre, John Miller vállalkozóval kezdett találkozgatni, a civil férfival - bár voltak mélypontjaik és egy több hónapig tartó mosolyszünet - a mai napig kitartanak egymás mellett.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük