Jennifer Garner szerelme ilyen jóképű pasi: a színésznő a válása után egy civilbe szeretett bele

Jennifer Garner és szerelme, John Miller 2018-ban kezdtek randizni egymással.

GettyImages-1457545797
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Garner és Ben Affleck 2015 júniusában jelentették be, hogy külön utakon folytatják az életüket, válásukat 2018-ban mondta ki a bíróság.

Ugyanebben az évben talált rá újból a szerelem a színésznőre, John Miller vállalkozóval kezdett találkozgatni, a civil férfival - bár voltak mélypontjaik és egy több hónapig tartó mosolyszünet - a mai napig kitartanak egymás mellett.

Jennifer Garner szerelme

Az Us magazin 2018 októberében közölte, hogy Garner szíve újból foglalt lett, akkor már fél éve randizgattak egymással. Amikor megismerkedtek, papíron még mind a ketten házasok voltak, a férfi Caroline Campbell zenész férje volt. A nővel, akivel két gyereket vállalt, 2011-ben már szakítottak, majd egy évre rá kibékültek, de 2014-ben végleg elhatározták, hogy véget vetnek a házasságuknak. 

profimedia-0752699052
Fotó: Profimedia

Garner és Miller esete elég hasonló volt, hiszen mindketten elvált szülők voltak, akik egy kemény csalódáson estek át. Mivel ennyi közös vonás volt bennük, így már a kezdetektől jól kijöttek egymással. A színésznőnek az is imponált, hogy John teljesen átlagos és normális férfi, és semmi köze nincs a szórakoztatóiparhoz.

Amikor összejöttek, Garner sokat segített exférjének, hogy legyőzze az alkoholizmusát, de ez sem okozott féltékenységet vagy drámát. A két férfi között jó viszony alakult ki, John hamar elnyerte Affleck bizalmát.

- John Ben ellentéte. Jen úgy érzi, végre megtalálta az igaz partnerét - ezt egy közeli ismerős fejtette ki még 2019-ben a lapnak.

2020 januárjában már arról írtak, hogy Miller szerette volna feleségül venni kedvesét, ám Garner egyelőre nem akart semmit sem elsietni. Ez év augusztusában szakítottak is egy kis időre, mert a színésznő képtelen volt komolyabb szinten elköteleződni.

profimedia-0712271572
Fotó: Profimedia

2021 májusában a kibékülésükről írtak, rájöttek, muszáj adniuk még egy esélyt egymásnak. Azóta is elválaszthatatlanok.

- Nehéz visszaemlékezni arra az időre, amikor Jen ennyire boldog volt, határozottan biztonságban érzi magát John mellett, aki teljesen eltér azoktól a férfiaktól, akikkel előtte randizott.

A forrás hozzátette, Garner szereti, hogy  a párja mennyire érett felfogású, emellett egy földhözragadt és nyugodt ember.

Marc Anthony felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nőt vett el Marc Anthony.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük