Ő Bill Gates új párja: a 67 éves üzletember egy özvegybe szeretett bele

Kiderült, ki Bill Gates párja.

GettyImages-946971500
beauty and style
Top olvasott cikkek

2021 májusában robbant a hír, hogy Bill Gates és Melinda Gates 27 év után elválnak egymástól, már azon a nyáron ki is mondta a bíróság a válásukat.

A Microsoft alapítója azóta továbblépett, a hatvanesztendős Paula Hurdbe szeretett bele, írta meg a Daily Mail.

Bill Gates párja

A 67 éves üzletemberre újra rátalált a szerelem, egy özvegy nő rabolta el a szívét még tavaly, ennek ellenére csak most derült fény a kapcsolatukra.

bill-és-a-csaja
Fotó: Getty Images Hungary

- Már vagy egy éve együtt vannak, Paulát mindig a titokzatos nőként emlegették, de a belső körük számára nem titok, hogy gyengéd szálak fűzik őket egymáshoz - magyarázta a közeli forrás, aki azt is kiemelte, hogy elválaszthatatlanok egymástól.

Hurd egykor technológiai vezetőként dolgozott, most pedig rendezvényszervező, valamint sokat jótékonykodik.

Néhai férje Mark Hurd volt, aki 2019-ben hunyt el rákban. 1990 óta voltak házasok, két lányt neveltek fel, Kathrynt és Kellyt. A férfi karrierje nagy részét az NCR technológiai vállalatnál, majd a Hewlett-Packardnál töltötte, mielőtt 2010-ben csatlakozott volna az Oracle cégcsoporthoz, halála idején a vagyonát 500 millió dollárra becsülték.

profimedia-0680566190
Fotó: Profimedia

Mindketten a tenisz szerelmesei, eddig mérkőzéseken fotózták le őket együtt. 2022-ben Londonban, az O2 Arénában, 2023 januárjában az Australian Openen örökítették meg a szerelmeseket. Már 2021 októberében is részt vettek ugyanazon a sporteseményen Kaliforniában, de akkor távolabb ültek egymástól, nem együtt érkeztek a helyszínre.

Jeff Bezos párja bikiniben

Jeff Bezos párja így néz ki bikiniben.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük