Ő Uma Thurman és Ethan Hawke egy szem fia - A 18 éves Levon édesanyjával mutatkozott
A párizsi divathéten tette tiszteletét Uma Thurman és fia, Levon.

uma-thurman
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Uma Thurman és exférje, Ethan Hawke két gyermekkel büszkélkedhet, idősebbikük, a 21 éves Maya, szintén a színészmesterséget választotta hívatásának, a nagy sikerű Stranger Things című sorozatban játszik, míg fiúk, Levon kerüli a rivaldafényt.  

Nem sokszor jelenik meg a nyilvánosság előtt, de most kivételt tett, elkísérte édesanyját a divatvilág egyik legrangosabb eseményére, a 2020-as párizsi Haute Couture divathétre.

Így néz ki Uma Thurman 18 éves fia

Meg is lepődtek a rajongók, hiszen rengeteget nőtt az utóbbi időben, már bőven édesanyja fölé magasodik. Levon le sem tagadhatja a Kill Bill sztárját, szőke haját és kék szemét is tőle örökölte, markáns vonásai pedig édesapjára emlékeztetnek. 

uma thurman fia
Fotó: Francois Durand / Getty Images Hungary

Ami a stílust illeti, abban sem esett messze az alma a fájától, a színésznő fia roppant sikkesen festett az eseményen. A kevesebb több elvét követve elegáns fekete szettben mutatta meg magát, amit kockás bomberdzsekivel és egy ezüst nyaklánccal dobott fel. 

uma thurman levon
Fotó: Getty Images Hungary

A 18 éves fiú annak ellenére, hogy sztár szülőkkel büszkélkedhet, egyáltalán nincs elszállva, Instagram-oldala arról tesz tanúbizonyságot, hogy szeretne minél átlagosabb életet élni. Rengeteg fotót posztol a családjáról, amelyeken látszik, mennyire felhőtlen a viszonya nővérével, Mayával és húgával, Lunával. A kis testvére Uma Thurman jelenlegi kapcsolatából született. 

Ő Tom Cruise és Nicole Kidman fia

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest a 25 éves Connor Cruise.

Ezt is szeretjük