Irtó Jóképű Sophie Marceau 24 éves fia - Fotón a ritkán látott Vincent
Sophie Marceau egy szem fia, Vincent 1995-ben született.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legendás francia színésznő, az örökifjú Sophie Marceau két gyermek édesanyja. 24 éves fia, Vincent a híres lengyel rendezőtől, Andrzej Żuławskitól, míg lánya, a 17 éves Juliette a neves filmproducerrel, Jim Lemley-vel való kapcsolatából született.

Sophie Marceau 1985-ben, mindössze 19 évesen esett szerelembe a nála 26 évvel idősebb Andrzej Żuławski lengyel rendezővel, akinek a nevéhez olyan emlékezetes művészfilmek fűződnek, mint a Birtoklás, Az ördög, A sámán ereje vagy az Eszelős szerelem. A páros 1986-ban Lengyelországban élt, kapcsolatuk pedig másfél évtizedig, 2001-ig tartott. 1995-ben született meg közös fiuk, Vincent, aki mára jóképű felnőtt férfivá érett.

Sophie Marceau jóképű fia, Vincent.
Sophie Marceau jóképű fia, Vincent.

A színésznő több interjújában is hangoztatta, hogy ahogy a színészet, úgy az édesanyaszerep is természetesen jött az életébe. 28 éves volt, amikor várandós lett fiával, akit 2002-ben lánya, Juliette követett.

- Amikor 28 évesen állapotos lettem a fiammal, leültem, és elgondolkodtam magamban, milyen anya is lesz belőlem, és azután egy cseppnyi kétség sem maradt bennem. Mindkét gyerekemet egyéves kora utánig szoptattam, és mindenhova magammal cipeltem őket, ahová csak tudtam. Az anyaság zseniális és rendkívül felemelő érzés, de persze azt is megértem, hogy ez mások számára talán túl nehéz lehet - árulta el egyik interjújában.

A színésznő és fia 2006-ban. Vincent hosszú haj és borosta nélkül is sármos.
A színésznő és fia 2006-ban. Vincent hosszú haj és borosta nélkül is sármos.

Vincent lakott már New Yorkban, Londonban, Varsóban és Párizsban, és mindhárom nyelven jól beszél. Korábban politikai tudósítóként dolgozott a Newsweek című hetilapnak, színészdiplomáját pedig 2017-ben szerezte meg a Regent's University London nevű iskolában. 

A Házibuli szereplői ma

Ki ne emlékezne az 1980-as évek francia sikerfilmjére, a Házibulira, mely a tizenévesek körében világszerte óriási népszerűségre tett szert. A következő képeken megmutatjuk, hogy néznek ki a Házibuli első részének szereplői ma.

Ezt is szeretjük