Cindy Crawford lánya gyönyörű tinédzser - A 17 éves Kaia tiszta anyja
Cindy Crawford lánya édesanyja nyomdokaiba lépett.

cindy-crawford-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cindy Crawford a '90-es években mindenkit megigézett szépségével, ő volt a világ egyik legkeresettebb modellje, igazi szexszimbólumnak számított. Úgy tűnik, hogy az alma nem esett messze a fájától, ugyanis a legendás modell lánya, Kaia Gerber is mindenkit elbűvöl a kifutókon. Bár még csak 17 esztendős, ő a modellvilág új generációjának első számú sztárja.

Cindy Crawford és lánya ikrek is lehetnének

Kaia Gerber csupán 16 éves volt, amikor egy Calvin Klein-divatbemutatón debütált modellként, azóta ő lett a fiatal manökenek közül az egyik legkeresettebb, a Vogue címlapján többször szerepelt már, és olyan világmárkákkal működött közre, mint a Chanel, a Versace vagy a Prada. Fiatal kora ellenére már az egész világot körbejárta a munkájának köszönhetően.

- A legelső show-k nagyon izgalmasak voltak. Sokat tanulok a többi modelltől, mindig figyelem, hogyan dolgoznak, mozognak. Az, hogy folyamatosan távol vagyok az otthonomtól, hatalmas kihívás a számomra. Ahogy az időzónákban ugrálok az utazások miatt, sajnos születésnapokról és más fontos családi eseményekről is lemaradok.

Amikor utazom, az otthonomat lényegében a telefonom tartalmazza. A videóhívásoknak sokat köszönhetek, megváltoztatták az életem, mert, ha totál kaotikus is a beosztásom, akkor is úgy érzem, mintha a családommal kávéznék éppen, pedig én lehet, hogy a világ másik pontján vagyok, és épp lefekvésre készülök - nyilatkozta az életéről a 17 éves Kaia tavaly júliusban a Vogue-nak.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire hasonlít Cindy Crawfordra egy szem lánya, Kaia Gerber.

Ezt is szeretjük