A Trónok harca bájos gyereksztárja volt 10 éve: Sophie Turner ma gyönyörű édesanya
Képeken a Trónok harca gyerekszereplői akkor és most.

trónok-harca
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2011. április 17-e emblematikus dátummá vált a televíziózásban, ekkor tűzte műsorára először az HBO a Trónok harca című fantasysorozatot. A Geogre R. R. Martin nagysikerű regénysorozatán alapuló show soha nem látott népszerűségnek örvendett, csak Amerikában 45 milliós nézettséget produkált.

A Trónok harca gyereksztárjai akkor és most

A széria grandiózussága, összetett világa és sokrétű cselekménye világszerte odaszegezte nézőit a foteljeikbe. Bár a befejező évadai nem arattak olyan osztatlan sikert, mint az első szezonok, a hatalmas rajongótábor még így is repesve várja a 2022-re ígért House of Dragon elnevezésű előzménytörténetet.

Természetesen a produkció színészei is pillanatok alatt belopták magukat a közönség szívébe, köztük a cselekmény középpontjában álló Stark-ház gyerekei lettek az abszolút favoritok. A kritikusok véleménye szerint közülük az egyik legnagyobb jellemfejlődésen a legidősebb lány, Sansa Stark ment keresztül, aki bájos kislányból igazi, erős nővé vált a fináléra. Az őt alakító Sophie Turnerről is el lehet mondani, hogy rengeteget változott. Az angol származású színésznő mindössze 13 éves volt, amikor kiválasztották a szerepre, és 22 esztendősen búcsúzott Sansa figurájától. 25 évesen immár gyönyörű édesanyának mondhatja magát: 2019-ben kötötte össze az életét Joe Jonas énekessel, akit 2020 júliusában ajándékozott meg Willa nevű kislányukkal.

Képes összeállításunkban Sophie Turneren kívül megnézheted, mennyit változtak a Trónok harca gyereksztárjai az elmúlt tíz esztendőben.

Ezt is szeretjük