A Trónok harca Sansája először ki nem állhatta a férjét - Elárulta az okát
Sophie Turner bevallotta, hogy miért nem kedvelte Joe Jonast.

sophie-turner-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sophie Turner és Joe Jonas 2016-ban ismerkedtek meg, mind a ketten követték egymást Instagramon, majd egyszer a semmiből a zenész ráírt a Trónok harca csinos színésznőjére. Pár hét üzenetváltás után élőben is találkoztak, azóta pedig elválaszthatatlanok egymástól.

A 24 éves szőke szépséget 2017 októberében jegyezte el a kedvese, amit a közösségi oldalán jelentett be. 2019 májusában tartották meg az esküvőjüket Las Vegasban, idén robbant a hír, hogy Turner első gyermekükkel várandós, ám ezt egyelőre a sztárpár nem erősítette meg, de nem is cáfolta a pletykákat. A színésznő napjainkban imádja a férjét, pedig ez nem mindig volt így, erről az Elle magazinnak vallott.

Sophie Turner emiatt nem bírta eleinte Joe Jonast

Sophie Turner csupán tízéves volt, amikor a kedvese már gőzerővel építette zenei karrierjét testvéreivel, Nickkel és Kevinnel. A Jonas Brothers első nagy slágere a Year 3000 című feldolgozás volt, amit eredetileg egy brit csapat, a Busted zenekar készített.

- A barátaim és én nem voltunk Jonas Brothers-rajongók. Angliában volt a Busted csapat, akiknek volt a Year 3000 című slágerük. Fantasztikusak voltak, imádtuk őket. Erre a Jonas Brothers feldolgozta a dalukat, ami szintén sláger lett. A Busted viszont feloszlott, így azt hittük, ez a Jonas Brothers hibája. Gyűlöltük őket ezért - osztotta meg a vicces történetet a magazinnal.

Érdekesség, hogy az első randijukon is szkeptikusan állt a zenészhez. Egy kocsmában beszélték meg a találkozót, biztonság kedvéért Turner elhívta a fiú barátait is arra az esetre, ha a sztár felültetné őt, és mégsem jelenne meg a randin.

- Azt vártam tőle, hogy egy csapat biztonsági őrrel érkezik majd. Úgy gondoltam, biztosan egy beképzelt p**s lesz - vallotta be.

Végül kellemeset csalódott Joe Jonasban, aki testőrök nélkül érkezett a helyszínre. Nagyon kedves és közvetlen volt vele, órákon át beszélgettek egymással. Pillanatok alatt kialakult a szerelem, az első randijuk után pár hónappal még Jonas turnéjára is elkísérte őt.

Ő Peter Dinklage felesége

Peter Dinklage, a Trónok harca Tyrionja boldog házasságban él évek óta. Cikkünkből megtudhatod, ki a felesége.

Ezt is szeretjük