Ő a Trónok harca Tyrionjának gyönyörű felesége - Peter Dinklage 14 éve rajong érte

Képeken a Trónok harca sztárjai és párjaik.

peter-dinkle-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

George R. R. Martin A tűz és jég dala című regényciklusának filmfeldolgozása világszerte óriási sikert aratott. A fiktív középkori világban játszódó Trónok harcát 2011-ben kezdték vetíteni Amerikában, és jelenleg a nyolcadik évadnál tartanak.

A sorozat egyik főszereplőjét, a törpenövésű Tyrion Lannistert - akit a The New York Times Martin egyik legjobban sikerült és legnépszerűbb alakjának nevezett - Peter Dinklage alakítja.

A színészt a sorozatban nyújtott munkájáért többször jelölték rangos szakmai díjakra, melyek közül meg is kapta a Golden Globe-díjat 2012-ben, az Emmy-t pedig háromszor is elnyerte: 2011-ben, 2015-ben és legutóbb 2018-ban. A gúnynevén Ördögfiókának is nevezett karakter a sorozatban részeges nőcsábász, ám az őt megformáló színész élete egészen másként alakul. 2005 óta boldog házasságban él feleségével, Erica Schmidttel. A következő fotókon megmutatjuk, a sorozat népszerű szereplői kivel élnek együtt a valóságban. 

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük