Ő a Trónok harca Tyrionjának gyönyörű felesége - Peter Dinklage 14 éve rajong érte

Képeken a Trónok harca sztárjai és párjaik.

Trónok harca sztárjai párjaikkal
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

George R. R. Martin A tűz és jég dala című regényciklusának filmfeldolgozása világszerte óriási sikert aratott. A fiktív középkori világban játszódó Trónok harcát 2011-ben kezdték vetíteni Amerikában, és jelenleg a nyolcadik évadnál tartanak.

A sorozat egyik főszereplőjét, a törpenövésű Tyrion Lannistert - akit a The New York Times Martin egyik legjobban sikerült és legnépszerűbb alakjának nevezett - Peter Dinklage alakítja.

A színészt a sorozatban nyújtott munkájáért többször jelölték rangos szakmai díjakra, melyek közül meg is kapta a Golden Globe-díjat 2012-ben, az Emmy-t pedig háromszor is elnyerte: 2011-ben, 2015-ben és legutóbb 2018-ban. A gúnynevén Ördögfiókának is nevezett karakter a sorozatban részeges nőcsábász, ám az őt megformáló színész élete egészen másként alakul. 2005 óta boldog házasságban él feleségével, Erica Schmidttel. A következő fotókon megmutatjuk, a sorozat népszerű szereplői kivel élnek együtt a valóságban. 

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük