Döbbenetes, miért szóltak be a Trónok harca színésznőjének - Ki is akadt miatta

Lena Headey-re rászóltak, hogy miért nincs kisminkelve.

lena-headey-smink-beszolas-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Trónok harca Cersei Lannisterét alakító Lena Headey nem tartozik a hiú színésznők közé - a sztár szívesen mutatkozik smink nélkül, kócosan, otthoni ruhákban. Nincs is mit szégyellnie, hiszen natúr arccal is fantasztikusan néz ki - követői közül sokan azonban nem így látják.

Beszóltak neki, amiért nem festette ki magát

A sorozatsztár tegnap feltöltött magáról egy videót az Instagram-oldalára, amiben a szokásos, laza, kötetlen stílusában beszél a rajongóihoz. Mivel éppen a Fighting With My Family című filmjét forgatta, hazafelé, a repülőről szólt a követőihez. Headey éppen úgy nézett ki, mint minden átlagos nő a gépen: smink nélkül, kényelmes ruhákat viselve szólt az 1,7 millió felhasználóhoz, akik bekövették a közösségi oldalon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@fightingwmyfam 💪💪💪💗💗💗💩🤩🥊🥊🌈😘🙌🔥🤨🤣🤣🥰🥰

Lena Headey (@iamlenaheadey) által megosztott bejegyzés,

Arra azonban ő sem számított, mekkora gyűlöletáradatot indít el az egyszerű kis videójával - rengetegen írtak neki, hogy szerintük borzasztóan néz ki smink nélkül, és legyen kedves ezentúl kifesteni magát, mielőtt feltölt egy videót. Lena Headey nagyon berágott a kommentek miatt: néhányat egy külön posztban fel is töltött belőlük, és ezt írta hozzá: "Ezentúl is smink nélkül fogok pózolni a videóimon. Csesszétek meg!".

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I shall continue to not wear make up. Go fuck your self

Lena Headey (@iamlenaheadey) által megosztott bejegyzés,

A rajongótábor másik fele azonnal a sztár védelmére kelt, és közölték: egyáltalán nincs is szüksége sminkre, hiszen így is gyönyörű az arca. Többen is felháborítónak tartották, hogy egy hollywoodi sztárnak miért lenne kötelező állandóan festékkel az arcán várnia a paparazzókat - ráadásul függetlenül a hivatásától, egy nőt sem szabadna rákényszeríteni arra, hogy fesse magát, ez mindenkinek az egyéni döntése.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük