Láttad már Peter Dinklage szép feleségét? Tyrion 12 év után is megőrül érte
Képeken a Trónok harca színészeinek szerelmei.

peter-dinklaga-cover-1
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész világon rajongók millió várják izgatottan a Trónok harca hetedik évadának új epizódjait hétfő esténként, ami nem csoda, hiszen az HBO kosztümös sorozata az elmúlt évek legjobb fantasyje, amely méltán döntött meg minden tévés nézettségi rekordot. 

A George R. R. Martin terjedelmes regényfolyamából forgatott széria a remekül megírt és szerteágazó történetszálak mellett a váratlan fordulatok, a szemet gyönyörködtető jelmezek és a látványos csatajelenetek miatt is kiemelkedik a többi sorozat közül, de a kirobbanó sikerhez a remek színészek is jelentős mértékben hozzájárultak.

A Tyrion Lannistert alakító Peter Dinklage megérdemelten kapott 2012-ben Golden Globe-díjat, az viszont méltatlan, hogy a többi jelölést már nem tudta díjra váltani a sorozat. Ami pedig a színészek magánéletét illeti: habár Peter Dinklage egy részeges és nőcsábász karaktert játszik a szériában, a való életben már 12 éve hűséges férj. Képes összeállításunkban rajta kívül megnézheted a Trónok harca más színészeinek szerelmeit is.

Ezt is szeretjük