Békaszeműnek csúfolták a '90-es évek sorozatsztárját - A színésznőnek később ez lett a védjegye

Tori Spellingnek sok időbe telt, de végül megszerette külsejét.

Tori Spelling szeme
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mint ahogy minden korszaknak, a ’90-es éveknek is megvoltak a felkapott tinisztárjai. Ebben az időben rengeteg fiataloknak szóló sorozat kezdte meg térhódítását, melyek szereplői pillanatok alatt tettek szert hatalmas népszerűségre. Ám a hírnév nem mindig móka és kacagás, az ismertséggel együtt jár az is, hogy szembesülni kell az emberek véleményével, ami nem minden esetben pozitív.

A Beverly Hills 90210 egyik főszereplője, Tori Spelling nagyon fiatalon tapasztalta meg, milyen érzés, amikor idegenek hordják el mindennek a médiában. Bár annak idején közel sem kaptak akkora felületet a kommentelők az interneten, mint napjainkban, már akkor sem kímélték a sztárokat éles kritikáiktól.

Tori Spellinget szeme miatt csúfolták 

A 47 éves színésznő friss Instagram-posztjában mesélt arról, mennyire nehezen dolgozta fel a sok bántást, amelyet külsejére kapott. Az netezők leginkább a szemei miatt csúfolták, béka- és bogárszeműnek hívták, ami rendesen rombolta az akkor 16 éves sztár önbizalmát.

tori spelling 1
Fotó: Harry Langdon / Getty Images Hungary

„Évekig könyörögtem a sminkeseknek, hogy csináljanak valamit, amivel kisebbnek tűnik majd a szemem. Emlékszem, ott ültem a szépítkezőkocsiban, és zokogtam attól, ahogy kinéztem” - olvasható az oldalán.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Fordulat 1997-ben következett be, amikor a Sikoly 2 című filmet forgatta. A mozi apropóján a Rolling Stone magazin felkérte címlaplányának. A fotózáson a Pszicho ikonikus kádjelenetét elevenítettek fel, és a képek hatalmas meglepetéssel szolgáltak a szőke szépség számára.

tori-spelling-rolling-stone
Fotó: Instagram/Tori Spelling

„Akkor jöttem rá, micsoda eszköz a szemem. Rájöttem, mennyire kifejezőek, és megértettem, mit jelent, hogy a szem a lélek tükre (…) Ma már imádom a szemem, ez tesz különlegessé, és törekszem arra, hogy minél kevesebbszer takarjam el napszemüveggel.”

Sztárok, akiket fogyásra kényszerítettek

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek azok a világsztárok, akiket nem találtak elég vékonynak az álomgyár fejesei.

Kegyetlen módszerrel akarták Kelly Clarksont fogyásra bírni: nem találták elég vékonynak

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük