Kegyetlen módszerrel akarták Kelly Clarksont fogyásra bírni: nem találták elég vékonynak
Nem ő az egyetlen sztár, akit alakjáért kritizáltak karrierje elején.

kelly-clarkson
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kelly Clarksont azért imádják rajongói, mert mindig is büszkén vállalta kerek idomait. Az aranytorkú énekesnő fittyet hány a maradi elvárásokra, miszerint csak akkor lehet valaki sikeres a szórakoztatóiparban, ha vékony. Szerinte a belső értékek sokkal fontosabbak egy előadónál.

A sztár a 2002-es American Idol első szériájának győzelme után robbant be a köztudatba. Évek óta az egyik legsikeresebb énekesnő, két Grammy-díjjal büszkélkedhet, 2019 óta pedig saját nevével fémjelzett beszélgetős műsorának háziasszonya.

Kelly Clarksont nem találták elég vékonynak

Karrierje elején azonban nem jósoltak neki ilyen fényes jövőt, bár a tehetségkutató show megnyerése után jóval vékonyabb volt, mint napjainkban, a zeneiparban tevékenykedő üzletemberek ezt máshogy látták. Úgy gondolták, alakja nem megfelelő a színpadra, így fogyásra biztatták.  

Kegyetlen módszert választottak arra, hogy ösztönözzék: olyan magazinokat pakoltak elé egy asztalra, amelyek címlapján cérnavékony modellek pózoltak meztelenül.  A 38 éves sztár nem kért a tanácsaikból, kerek formával hódította meg közönségét, akik rajonganak kedvencük magabiztosságáért.

Nem csak Kelly Clarkson alakját érte kritika, képes összeállításunkban megnézheted, melyek azok a világsztárok, akiket szintén nem találtak elég vékonynak.

Ezt is szeretjük