Lady Gaga teljesen másképp festett karrierje legelején - Tutira nem ismered fel a régi fotóján
Az extravagáns énekesnő nem mindig volt olyan bevállalós, mint napjainkban.

lady-gaga
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lady Gagáról köztudott, hogy gyermekként sokszor csúfolták osztálytársai, még egy Facebook-oldalt is létrehoztak, aminek címében azt állították, sosem lesz híres. 

Erre azóta rácáfolt a világsztár, de karrierje kezdetén még nem tudta, mi a sikerhez vezető tuti recept, így sokat kísérletezett, mire megtalálta saját stílusát.

A maitól teljesen eltérő külsővel tört énekesi babérokra Lady Gaga

Láthattuk már a színskála minden árnyalatát kimerítő hajszínnel, extrém ruhákban és szinte teljesen meztelenül, de a sztárság felé vezető úton jóval visszafogottabb frizurával indult el. Platinaszőke tincsei előtt mogyoróbarna hajkoronával hódított, bár már ekkor is elég sokat mutatott magából a színpadon, ez mégsem volt elég, hogy kitűnjön a többi énekesnő közül. Régi hajszínével szinte összehasonlíthatatlan a mostani önmagával.

LadyGaga
Fotó: Jason Squires / Getty Images Hungary

Ebben az időszakban még Stefani Germanotta néven tevékenykedett, és pár New York-i barátjával zenélt. Az áttörést a stílusváltás és az ikonikus művésznév felvétele jelentette, melynek eredete a Queen egyik dalához, a Radio Ga Ga című slágerhez kötődik, egy félresikerült sms-nek köszönhető a név, melyben a dal címében található Radio szó véletlenül Lady-re javítódott át.

Bár már bérelt helye van a hollywoodi sztárok között, sőt a mozivásznat is meghódította, Lady Gaga még mindig a folyamatos megújulás híve. Új turnéján például élénk rózsaszín hajkoronával kápráztatja el a rajongóit. 

Lady Gaga és ritkán látott húga

Képes összeállításunkban megnézheted a világsztárok ritkán látott testvéreit, köztük Lady Gagáét is.

Ezt is szeretjük