Ki nem találod, mivel foglalkozik Tom Selleck - Meglepő módon egészíti ki keresetét a színészet mellett
Nem is tippeltük volna meg, hogy hétköznapjaiban ezt a tevékenységet űzi.

tom-selleck-borito
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tom Selleck úgy él az emlékezetünkben, mint a Magnum akciósorozat macsó magánnyomozója, azonban másodállásnak egy elég meglepő hobbit választott magának.

A 77 éves sztár egy 60 holdas, kaliforniai farm büszke tulajdonosa, ahol több mint 30 éve farmerként tevékenykedik.

Ezzel foglalkozik Tom Selleck

A hatalmas birtokot anno kislánya miatt vásárolták meg feleségével, ugyanis azt szerették volna, hogy gyermekük a város zajától távol, vidéki környezetben cseperedjen fel. 

tom selleck 1
Fotó: CBS Photo Archive / Getty Images Hungary

Később a színész beleszeretett a növénytermesztésbe, ezen belül egy zöldségre specializálódott, az avokádóra. Ez azért különös, mert ő maga képtelen elfogyasztani a zöld vitaminbombát.

- Ha őszinte akarok, lenni, öklendezek, ha a számba kell vennem a zöldséget. Ezzel azonban nincsen semmi baj, hiszen eladom a részem - nyilatkozta a People magazin interjújában.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Még az extrém lépésektől sem riadt vissza csak, hogy ne érje kár termését. 2005-ben hatalmas szárazság ütötte fel a fejét az országban, ami miatt fennállt a veszélye, hogy tönkremennek avokádófái. Hogy ezt elkerülje, felbérelt egy kamionsofőrt, aki autójára szerelt tartályával járta a környező ültetvényeket, hogy onnan vizet csapoljon le a '80-as évek férfibálványának.

A helyiek hamar észrevették a lopást, és ezt jelentették a hatóságoknál is, akik busás kártérítési díjat róttak ki rá. 21 ezer dollárt, vagyis hatmillió forintnyi összeget kellett fizetnie tettéért.

Egy barátságos viszálykodásba is belement csak azért, hogy bebizonyítsa, az ő áruja a legjobb, ugyanis szomszédja, a szintén világsztár, Jaime Foxx is termeszti a zöld finomságot, így folyamatosan versenyeznek, hogy melyikük kínál finomabb portékát. 

Ő volt Al Bundy

Ed O'Neill rengeteget változott az elmúlt években, legutóbbi fotóin nem biztos, hogy mindenki felismerné őt egyből. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Ed O'Neill az Egy rém rendes család indulása óta.

Ezt is szeretjük