Tom Cruise fényűző vacsorájának a rendőrség vetett véget: az egyik színésznő miatt alakult kínossá az este

Kyra Sedgwick véletlenül hívta ki a rendőrséget, amikor Tom Cruise-nál vendégeskedett.

tom-cruise-kyra-sedgwick
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az amerikai talk-show-kat azért imádják sokan, mert azokban a sztárok olyan érdekfeszítő sztorikat fednek fel a publikum előtt, amelyeket sehol máshol nem osztanának meg. Tom Cruise rém kínos történetét is egy beszélgetős műsorból tudhattuk meg.

A tengerentúl kedvenc színésznőből lett háziasszonya, Drew Berrymore invitálta meg a saját nevével fémjelzett produkcióba Kyra Sedgwick színésznőt, aki a hazai nézők számára leginkább A főnök című sorozatból lehet ismerős. 

Tom Cruise vacsoráját rendőrök tették tönkre Kyra Sedgwick miatt

A filmcsillag itt elevenítette fel az Egy becsületbeli ügy forgatási vacsorájának estélyét a ’90-es évek elejéről, amelyet Cruise otthonában tartottak. Az eseményen a film összes színésze és színésznője tiszteletét tette, akik párjaikkal együtt érkeztek. Nicole Kidman, Bruce Willis, Demi Moore és Kevin Bacon is meghívást kapott, utóbbi természetesen várandós feleségét, magát Sedgwicket is magával vitte.

kyra sedgwick kevin bacon
Fotó: Brian Killian / Getty Images Hungary

Bár a szőke hírességnek volt közös múltja vendéglátójával, hiszen Tom Cruise-zal kollégák voltak a Született július 4-én forgatása során, mégis elképesztően zavarban volt az esemény alatt. Hogy palástolja idegességét, nézelődésbe kezdett, majd megakadt a szeme egy hatalmas kandallón.

- Nézelődtem, aztán kiszúrtam egy kis gombot a kandalló oldalán. Én meg elgondolkodtam, vajon mi lehet ez a kis gomb, mi történik, ha megnyomom. Szóval megnyomtam. Azt gondoltam, valami érdekesség történik, megfordul a fal, vagy valami ilyesmi, de semmi nem történt, ekkor kezdtem idegeskedni - emlékezett vissza.

kyra sedgwick talk show
Fotó: Getty Images / Getty Images Hungary

Mivel úrrá lett rajta egy rossz megérzés, odament Tom Cruise-hoz, aki épp egy beszélgetés közepén volt. Megkocogtatta a vállát, és elmesélte, mit művelt. A színész idegesen kérdezett vissza, majd közölte vele, sikerült aktiválnia a pánikgombot. 

- Jöttek is a rendőrök, így az egész estének lőttek. Meg kellett győződniük, hogy Tom jól van-e. Szerintem több mint öt rendőrautó kiérkezett, nem volt semmi, ezután többé nem kaptam meghívást.

Tom Cruise és Nicole Kidman fia

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest 26 évesen Tom Cruise és Nicole Kidman örökbefogadott fia, Connor. 

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük