Tom Cruise egy család kertjében landolt helikopterével: a színész imádni való dolgot tett velük utána
Tom Cruise ilyen kedves volt egy brit családdal.

GettyImages-998449832
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tom Cruise a Mission: Impossible hetedik részét készíti Nagy-Britanniában, az alkotás munkálatai eléggé elhúzódtak a koronavírus-világjárvány miatt, hiszen már 2020 elején megkezdődtek a forgatások, amikkel végül hónapokra leálltak.

Tavaly ősszel Olaszországban folytatták a munkát, idén pedig Nagy-Britanniában vesznek fel több jelenetet. A filmsztár még mindig Erzsébet királynő birodalmában tartózkodik, a BBC friss riportja szerint az egyik forgatással kapcsolatos megbeszélésére nem tudott eljutni, mert lezárták a Coventry repteret, ezért egy helybéli család segítségét kérték a szervezők.

Tom Cruise ilyen kedves volt egy családdal

Warwickshire-ben élő Alison Webb álmában sem gondolta volna, hogy valaha is találkozik majd egy világsztárral. A nőt azzal hívták fel, hogy egy VIP-személynek szüksége lenne a földjére, hogy leszállhasson a helikopterével, ugyanis a közeli repteret nem használhatja. A nő készséggel segített.

- Úgy gondoltam, elég menő lenne, ha a gyerekeim látnának egy helikoptert leszállni a kertünkben. Erre Tom Cruise érkezett meg hozzánk, és miután kiszállt a gépből, mindnyájan ledöbbentünk - mesélte a híroldalnak.

Beszámolója szerint nagyon kedvesen viselkedett velük.

-  Odament a gyerekekhez, hogy beszélgessen velük, aztán odajött hozzánk, a könyökünk összeérintésével üdvözöltük egymást, majd megköszönte a segítségünket. Majd azt mondta, ha a gyerekek szeretnének, akkor felülhetnek a helikopterére, és mehetnek vele egy kört - tette hozzá.

Ilyen felajánlásra valószínűleg csak kevesen mondtak volna nemet, végül egy pilóta vitte el a gyerekeket, míg Cruise sietett a megbeszélésére.

- Varázslatos napunk volt, annyira szürreális volt, még most sem hiszem el, hogy ez megtörtént - áradozott Alison.

Keanu Reeves az egyik legkedvesebb hollywoodi sztár

Cikkünkben Keanu Reeves jó cselekedeteiről olvashatsz.

Ezt is szeretjük