Titokban Budapestre érkezett a szívtipró színész - Az Oscar-jelölt sztárt itt kapták le
Timothée Chalamet itt forgatja majd legújabb filmjét, A Dűnét.

timothee-chalamet-budapest-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywood feltörekvő üdvöskéje, Timothée Chalamet ugyan még csak 23 éves, de már túl van egy Oscar-jelölésen is. A bájos arcú színész olyan alkotásokban szerepelt, mint a Szólíts a neveden, az Interstellar, a Csodálatos fiú vagy a Lady Bird. Komoly lista, hiszen mindegyik film felkeltette az Akadémia figyelmét.

Titokban Budapestre utazott

A Szólíts a nevedenért tavaly jelölték, idén azonban lemaradt az Oscar-listáról, ami óriási felháborodást keltett a rajongói körében, ugyanis szerintük a Csodálatos fiúért is minimum kijárt volna neki egy jelölés. Persze, a női rajongók felháborodása nagyban köszönhető annak is, hogy odavannak a jóképű sztárért - göndör fürtjei és kisfiús mosolya miatt nagyon népszerű a lányok körében.

Most egy újabb nagyszabású hollywoodi produkcióban kapott szerepet, A Dűnében, melyet a legendás rendező, Denis Villeneuve visz vászonra. A remake-ben olyan sztárok tűnnek fel, mint Jason Momoa, Javier Bardem, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgard vagy Zendaya.

A filmet Magyarországon forgatják, és minő meglepetés, a színész titokban már meg is érkezett hazánkba.

Vasárnap délután kapták le a világsztárt a Váci utcában kávézgatva, magával a rendezővel, Denis Villeneuve-vel. A film premierjét 2020-ban tervezik, úgyhogy egyelőre nem tudni, mikor kezdik meg a forgatást, a fotó tanulsága alapján azonban már lázasan folyik az ötletelés a feldolgozást illetően.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük