Budapestre érkezett Sandokan, a maláj tigris - Meglepődsz, hogy néz ki a 73 éves Kabir Bedi
A maláj tigrisnek becézett színész különleges okból érkezett hazánkba.

kabir-bed-sandokan-budapest-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hetvenes és nyolcvanas években az egész ország árgus szemekkel figyelte Sandokan, a maláj tigris kalandját - mindenki azon izgult, hogy mikor teljesedik be végre a nemesi származású kalóz és Lady Mariann szerelme.

Így néz ki ma Kabir Bedi

Sandokant Kabir Bedi keltette életre a filmvásznon, aki egzotikus külseje és karizmatikus személyisége miatt sok nő kedvencévé vált Magyarországon is. A karakter akkora sikernek örvendett, hogy a Neoton Família még meg is énekelte a kalandjait. Sokan emlékeznek még a refrénre: "Sandokan, Sandokan, tenger tigrise, támad a banda!"

A sztár 35 évvel ezelőtt járt utoljára hazánkban, 1984-ben. A Skála parkolójában több tízezres tömeg gyűlt össze, hogy lássák, sőt, az üzlet hátsó ajtaján kellett kimenekíteni, hogy biztonságban eljuthasson a szállodájába. Ez természetesen akkor történt, amikor a Sandokan-sorozat a népszerűsége csúcsán volt.

Az őt alakító színész már 73 éves, azonban a sármjából mit sem veszített. Erről ma tanúbizonyságot nyerhettek a magyarországi rajongók is, ugyanis az indiai sztár hazánkba látogatott - méghozzá nem is akármilyen okból. A Fővárosi Állat- és Növénykert már korábban megosztotta a nagyszerű hírt, hogy a maláj tigrisnek becézett Bedi örökbe fogad egy tigrist.

Összeállításunkban megnézheted az örökbefogadó ceremónián készült friss fotóit!

Coverfotó és ajánlóképek: Femina/Lévay Máté

Ezt is szeretjük