Most már biztos! Babát vár Tiffani Thiessen
2010 májusában lesz meg
Tiffani Thiessen boldogan jelentette be, hogy végre szülők lesznek férjével, Brady Smith-szel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legfrissebb hírek szerint babát vár a Beverly Hills 90210 sorozat bájos sztárja, Tiffani Thiessen és férje, Brady Smith. Az örömhírt a People magazinnal osztották meg először, és azt is elárulták, a pici előreláthatólag 2010 májusában jön majd világra.

- Madarat lehetne velünk fogatni! Ez olyasvalami, amire már régóta vágytunk, és most, hogy bekövetkezett, alig bírunk magunkkal - állt a sztárpár örömteli közleményében.

Négy éve házasok

A színésznő 2005-ben ment hozzá Brady Smith-hez, akit a magyar nézők leginkább olyan sorozatok epizódszereplőjeként láthattak, mint az NCIS, a CSI: Miami helyszínelők, a Vészhelyzet vagy A mentalista. Bár már egy ideje próbálkoztak, végül az esküvő után öt évvel köszöntött rájuk a gyermekáldás.

Tiffani Thiessent 1987-ben, 13 évesen koronázták Miss Junior Americává, majd egy évvel később a Teen magazin modellkereső versenyét is megnyerte. A sikertől fellelkesülve jelentkezett egy akkor induló tinisorozat egyik szerepére.

Bár hazánkban a Saved by the Bell szinte ismeretlen szériának számít, az Egyesült Államok tinijei négy éven keresztül, 1989 és 1993 között követhették nyomon a Bayside High School hat diákjának mozgalmas életét.

Sorozatokban szerepel

A bájos lánykát Aaron Spelling is felfedezte, így az hamarosan egy újabb sulisorozatban találta magát. Ez volt a Beverly Hills 90210, ahol a rosszindulatú Valerie szerepében domboríthatott. A sorozat befejeztét követően egész estés filmekben próbálta megmutatni tehetségét, de a kritikusok mindannyiszor borzalmasan lehúzták.

Persze azért jó néhány B-kategóriás filmet - Eltemetett titkok, Az idegen, akivel élek - leforgatott, majd újra a sorozatok világában találta magát.

Jelenleg a White Collar című thrillerszériában látható, bár hogy a terhesség miatt mit változtatnak a forgatókönyvön, még nem tudni.
Ezt is szeretjük