Az elveszett ereklyék fosztogatói szexi sztárja volt - Már 52 éves Tia Carrere
Tia Carrere éveket letagadhatna a korából.

tia-carrere-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki ne emlékezne Az elveszett ereklyék fosztogatói című sorozat szexi sztárjára, Tia Carrere-re? A hawaii származású színésznő játszotta Sydney Fox professzort, egyesek a női Indiana Jonesként emlegették.

Tia Carrere most is nagyon dögös nő

Az elveszett ereklyék fosztogatói a '90-es években indult, de három évadnál többet nem forgattak le belőle, Magyarországon a TV2 sugározta először, de később rengeteg másik csatornán is feltűnt. A széria női főszereplőjét napjainkban is Sydney Fox karakterével azonosítják a legtöbben, pedig nem ez volt az egyetlen szerepe.

Szerepelt a Wayne világa című moziban Mike Myers oldalán, illetve a Két tűz között című filmben is, melyben Arnold Schwarzenegger volt a partnere. Napjainkban is színészkedik, legutóbbi projektje, az AJ and The Queen című sorozat idén jelent meg, illetve az utóbbi években rengeteget szinkronizált rajzfilmfigurákat.

Tia Carrere olykor nyilvános eseményeken is részt vesz, a cikkünkben látható fotó májusban készült róla. Januárban ünnepelte 52. születésnapját, ám ha valakinek elárulná a korát, biztosan nem hinné el neki azonnal, annyira remekül néz ki. Rajongói Instagramra feltöltött fotói alá is rendszeresen írják a dicsérő kommenteket.

"Te vagy az én gyerekkori hősöm, még most is szuperül nézel ki", "csodálatos nő vagy", "gyönyörű vagy, mint mindig", "mindig is egy istennő voltál", "bárcsak újra forgatnátok Az elveszett ereklyék fosztogatóit, amúgy remekül nézel ki" - írták az egyik fotójához a kedves szavakat.

Ennyit változtak a Vészhelyzet sztárjai

Képes összeállításunkban megnézheted, mekkora átalakuláson estek át a Vészhelyzet női sztárjai.

Ezt is szeretjük