Az 51 éves Nicole Kidman bikiniben pózol a strandon - Teste, akár egy huszonévesé
Retró, pöttyös bikiniben mutatta meg tökéletes alakját.

nicole-kidman-bikini-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman tavaly túllépte az ötvenéves kort, ami néhány évtizeddel ezelőtt már nyugdíjasnak számított volna hollywoodi berkekben. Szerencsére azóta ott is rájöttek, hogy a kor csak egy szám, a nők pedig egy bizonyos évszám felett is gyönyörűek.

Nicole Kidman bikiniben pózolt

Nem véletlen tehát, hogy a Moulin Rouge! és a Tágra zárt szemek színésznőjét még mindig a világ legszebb női között tartják számon. Erre a legújabb fotóival sem cáfolt rá, melyeken egy szál bikiniben pózol a sydney-i Palm Beach-en. A sztárt utolérte a retróhullám, ugyanis a fürdőruhája a hatvanas évek divatjára emlékeztette a rajongókat.

A fodros, fehér alapon fekete pöttyökkel tarkított Dolce & Gabbana-bikini telitalálat volt, nem sokat takart el tökéletes alakjából - sőt, a képeket elnézve inkább azt hinnénk, hogy egy huszonéves nőt látunk.

Az Oscar-díjas sztár minden évben szívesen tér vissza a hazájába, ugyanis, bár kevesen tudják, Nicole Kidman több hollywoodi hírességhez hasonlóan Ausztráliában töltötte a gyermekkorát. A parton ezúttal nemcsak férjével sütkérezett, hanem gyerekeik, a tízéves Sunday Rose és a nyolcéves Faith is jelen voltak - bár őket alig lehetett kicsalni a vízből.

Ezt is szeretjük