Demi Moore és Bruce Willis lánya meztelenül pózolt: különleges ok miatt vetkőzött le
Tallulah meztelen képe kapott hideget-meleget az Instagramon.

bruce-willis-demi-moore-tallulah
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A világsztárok közül a legtöbben nagyon figyelnek rá, hogy a közösségi médiában kizárólag olyan képeket tegyenek közzé, amelyek pozitívan hatnak a követőikre. Ez valahol elvárás is feléjük, hiszen a posztjaikkal milliókra gyakorolnak hatást.

Bruce Willis és Demi Moore legkisebb lánya ebben a tekintetben a bevállalósabb sztárok közé tartozik. Tallulah gyakran mutatja meg magát falatnyi ruhákban, illetve olyan képeket is többször osztott meg korábban, amelyeken semmi nem takarja a testét.

Bruce Willis és Demi Moore lányának meztelen fotója

Szerdán is így tett, két képsorozatot tett közzé, melynek egyikének nyitóképén teljesen meztelenül látható. Nem akármilyen apropóból posztolt, a bejegyzés melletti sorok arra engednek következtetni, hogy Los Angeles-i otthonától búcsúzott ilyen formában, miután eldöntötte, eladja az ingatlant. A bejegyzés jobb oldalára kattintva még több fotót láthatsz.

"Búcsút intek a falaknak, amelyek közt szerelem lobbant lángra, barátok családtagokká alakultak át, kis kedvencek nevelkedtek, majd búcsúztak (…) Minden léleknek, aki valaha átlépte ennek a háznak a küszöbét, köszönettel tartozom, hogy mellettem volt, és végignézte, hogy kislányból nővé érek, és segített abban, hogy egy üres házból otthont varázsoljak” - írta a második összeállítás mellé.

A két bejegyzés a házban készült legemlékezetesebb pillanatfelvételeket tartalmazza, melyek közül egyértelműen a meztelen fotóra figyeltek fel a legtöbben. Megosztotta a kommentelőket, egyesek szerint kifejezetten rossz példát állít így a fiatal lányok elé.

"A képen a teste olyan, akár egy csontváz. Egyszerűen nem értem, miért kell promotálni az olyan étkezési zavarokat, mint az anorexia, azzal, hogy így mutogatja magát. Ez nem oké” - írta egy dühös hozzászóló.

Természetesen voltak, akik a lány védelmére keltek. Szerintük semmi rossz nincs abban, ha valaki ilyen formában nyilvánul meg, és a képpel egyáltalán nem azt hirdeti, hogy mindenkinek úgy kell kinéznie, ahogy ő.

"Azért, mert vékony, még nem biztos, hogy anorexiás. De ha mégis küzdene a betegséggel, ezek a gyűlölködő kommentek biztos nem segítenének neki. Szerintem ez a kép gyönyörű, és sebezhetőséget fejez ki, ami miatt csodálatot érdemel.”

Rumer Willis fehérneműs fotói

Tallulah nővére is többször bevállalt már kihívó fotókat. Rumer ezekkel a testpozitivitást hirdeti. Egy videóban árulta el, hogy egészségesen táplálkozik, rendszeresen mozog, és folyamatosan motiválja magát, hogy tegyen a testéért. 

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük