Demi Moore lánya fehérneműben pózolt: a 31 éves Rumer alakját agyondicsérik rajongói
Rumer Willis az Instagramon vallott őszintén a testpozitivitásról.

rumer willis és demi moore cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demi Moore és Bruce Willis legidősebb lánya, Rumer Willis az elmúlt napokban több felvételt is megosztott magáról, amelyeken egy szürke fehérneműt viselt. A testpozitivitással kapcsolatban is elmondta őszinte véleményét.

Rumer Willis fehérneműben pózolt

A 31 éves sztár remekül fest friss fotóin, nem csoda, hogy rengeteg rajongója dicsérte az alakját: "gyönyörű és szép tested van, látszik, hogy sokat teszel érte" - fogalmazta egy kommentelő.

Az egyik fotó alatt bevallotta, bizony ő is azon nők közé tartozik, akik gyakran ostorozzák magukat, és mindig találnak valami hibát a testükön, ám próbálja erről leszoktatni magát.

"Amikor belenézünk a tükörbe, vagy egy fotónkat vizsgáljuk, egyből a hibáinkat vesszük észre ahelyett, hogy az egyedi vonásainkat dicsérnénk. Miután elkészítettem magamról ezt a képet, próbáltam a pozitív dolgokat meglátni a tökéletlenségek helyett. Tudatosítottam magamban, mennyit is tesz értem a testem, és hálát adtam ezért" - fogalmazta.

Egy videóban elmondta, vannak pillanatok, amikor úgy látja, kicsit nagyobb a hasa, a karja, és a combja sem olyan tökéletes a véleménye szerint, ezen sokan csodálkoztak is, hiszen teljesen normális alakkal rendelkezik.

Hozzátette, egészségesen táplálkozik, rendszeresen mozog, és folyamatosan motiválja magát, hogy tegyen a testéért. 

Ezt is szeretjük